Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Gada pārskats ! К списку тем
Amsiite 01.02.2011 15:06
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ответы (8)
sākumā jāiemācās pašai visu darīt, tad var arī programmiņas lietot. vismaz pirmo jau var tāpat uzrakstīt
www.bkgrupa.lv Tiku nopircis gada pārskata disku - patika, viss ir gatavs, ir arī piemēri, analīzes utt Labu veiksmi!
Storno 01.02.2011 16:24
1392 сообщения на сайте
1392 сообщения на сайте
Laimīgie... visi no kaut kādiem diskiem kaut ko izdrukā...
Man vadība, saskaņā ar lievedības instrukciju, noteikusi savu gada pārskata vizuālo izskatu
Vispār uzskatu zem sava goda Gada pārskatu drukāt no kaut kādiem CD. Gada pārskats - katra grāmatveža diplomdarbs. Jo labāk to noformē, jo labāks iespaids par grāmatvedi un viņa darbu.
Nekā persONīga!
Man vadība, saskaņā ar lievedības instrukciju, noteikusi savu gada pārskata vizuālo izskatu
Vispār uzskatu zem sava goda Gada pārskatu drukāt no kaut kādiem CD. Gada pārskats - katra grāmatveža diplomdarbs. Jo labāk to noformē, jo labāks iespaids par grāmatvedi un viņa darbu.
Nekā persONīga!
tikai tagad mūsu laikos iespaidi par darbu nevienu neinteresē, domā kā mazāk maksāt un darba kvalitāte paliek trešā vietā, sludinājumos raksta cik gribētu saņemt...
Un kā vēl interesē!
Pie tam - man vienalga, ko domā tas vadītājs, man pašai tā ir goda lieta - GP noformēt skaisti!
Pie tam - man vienalga, ko domā tas vadītājs, man pašai tā ir goda lieta - GP noformēt skaisti!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть