Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Paziņojums par FP izmaksātajām summām К списку тем
Paziņojums par FP izmaksātajām summām
Izdrukājot iesniegto Paziņojumu par FP izmaksātajām summām, konstatēju sekojošas kļūdas:
1) esmu norādījusi nepareizu taksācijas periodu - 2010.gadavietā ir 2010.gadajanvāris
2) divām personām esmu norādījusi nepareizu ienakumu gūšanas periodu.
Nesaprotu kā šīs kļūdas labot.
Ответы (13)
Precizējiet un iesniedziet no jauna!
Nokopējiet nepareizo atskaiti, visu izlabojiet un pie sūtīšanas/parakstīšanas atzīmējiet - PRECIZĒTĀ. Vajadzētu visam aiziet.
Lasīju EDS rokasgrāmatā par Ienākuma gūšanas perioda precizēšanu, to es tā kā saprotu, bet man jau visai atskaitei ir nepareizs periods - 2010.gadajanvāris.
Es apsveru rīkoties šādi:
1)ievadu visus datus par visiem darbiniekiem kā bija, tikai skaitļu rindiņās norādu 0.00 - nododu kā precizējumu un
2)iesniedu pilnīgi jaunu atskaiti.
Vai tā būtu pareizi?
Ar precizēto es domāju jums janvāris jālabo - jāņem tie nepareizie laukā, tā kā par gadu nebija sniegta, tātad gads jāsniedz kā jauna, bet būs jau kavēta.
Kamēr es raktīju, jūs jau ar uzrakstījāt.:-)
Vai šajā gadījumā ir nepieciešams pievienot iesniegumu, kurā paskaidro, kāpēc pārskats nodots nokavēti?
Labāk klusējiet ar savu iesniegumu.Navko kaitināt VIDU:-D Kad prasīs tad arī ko teiksiet.
Paldies
Klausiet Ilmu
Precizējamai atskaitei man rāda statusu nenoteikts. Brīdinājumā pie katra darbinieka rakstīts, ka Ienākuma gūšanas periodam jābūt taksācijas perioda ietvaros.
Pirmreizējā atskaitē man bija paziņojuma periods 2010.gadajanvāris, bet katram darbiniekam no 01.01.2010.-31.12.2010.
Ja es šos datus samainu uz 01.01.2010.-31.01.2010., vai sistēma spēs identificēt informāciju?
Izdevās iesniegt. Ceru, ka viss būs kārtībā.:-)
Kā tad janvārī var būt periods no 01.01. - 31.12.Tasnav iespējams. Gada atskaitei gan ir šis periods.
Nezinu, kur bija manas acis, kad iesniedzu paziņojumu pirmo reiz
Закрыть
Краткое описание нарушения