Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Bezalgas atvaļinājums
Sveiki! man ir tāds savāds jautājums- cilvēks atrodas bezalgas atvaļinājumā, janvāra sākumā viņa ģimenē piedzima dēls. Darbinieks uzrakstījis iesniegumu par tām 10 valsts apmaksātajām atvaļinājuma dienā. Vai man jānodod vēlreiz atskaite par bezalgas atvaļinājumu?
Ответы (3)
да надо подавать, и необлагаемый минимум за этот период к нему не применяеться, так-как пособие за этот период ему заплатит соц. агенство.
Tad man vēlreiz jānodod ziņas par darba ņēmējiem ar attiecīgo kodu,kautgan darbinieks ir bezalgas atvaļinājumā jau no 2.janvāra?
It kā atgriežas no bezalgas ar kodu,un tajā laikā piešķirts paternitātes atvaļinājums.Pēc tam atkal turpina ar 50.kodubezalgas atvaļinājumu - tā es darītu.
Un neapliekamais minimums par to laiku tiek piemērots pilnībā uzņēmumā, jo paternitātes pabalsts VSAA ir ar IIeN neapliekams.
Закрыть
Краткое описание нарушения