Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Kompensācija par transportu mikrouzņēmumā К списку тем

Kompensācija par transportu mikrouzņēmumā
Gribēju pajautāt, kurā vietā ir noteikts, ka kompensācija par personīgā transporta izmantošanu neapliekas ar nodokli, ja tā nepārsniedz 40,- Ls (VID seminārā minēja šo summu).

MK noteikumi Nr.112 nosaka, ka

4.9. izdevumu kompensācija, ko darba devējs samaksājis darbiniekam par personiskā transportlīdzekļa izmantošanu darba vajadzībām, kas var ietvert atlīdzību par transportlīdzekļa nolietojumu, profilaktisko apkopi un remontu, izdevumus par iegādāto degvielu, ja starp darba devēju un darba ņēmēju ir noslēgts nomas līgums par darbinieka personiskā transportlīdzekļa izmantošanu darba vajadzībām un ja attiecīgie izdevumi ir apliecināti ar attaisnojuma dokumentiem, kuros norādīts minētais izlietojums;

Bet summu 40 Ls es neredzu:-S

Un vēl... Es gribēju jautāt, vai šī kompensācija ir jāpieskaita pie mikrouzņēmuma darbinieka algas? It kā jau tā ir kompensācija,. kurai nav sakara ar algu... bet tas ior mikrouzņēmums... un mazums:-S
Ievina
Ievina 10.02.2011 09:28
134 сообщения на сайте

Ответы (5)

Ищите в 889 правилах.
Albina
Albina 10.02.2011 09:34
64743 сообщения на сайте
Извиняюсь, 899. В общем, правила к закону о ПНН
Albina
Albina 10.02.2011 09:35
64743 сообщения на сайте
Paldies, atradu!

Vienīgi vēl gribētu dzirdēt atbildi uz mana jautājuma otro daļu - vai šī kompensācija iespaido mikrouzņēmuma darbinieka atalgojumu:-S
Ievina
Ievina 10.02.2011 10:55
134 сообщения на сайте
Конечно, иеспайдо!
Mu-maija
Mu-maija 10.02.2011 13:29
15888 сообщений на сайте
mani ir VID atbilde - 500 Ls max ieskaitot visas kompensācijas, komandējuma naudu un tt
Guka
Guka 10.02.2011 14:30
306 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.