Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Izdevumi,saistītie ar ienākuma gūšanu no saimnieciskās darbības К списку тем
Izdevumi,saistītie ar ienākuma gūšanu no saimnieciskās darbības
Labdien,
Esmu saimnieciskās darbības veicēja - izīrēju dzīvokli uzņēmumam. Uz īres līguma pamata uzņēmums maksā man īres maksu, bet komunālos maksājumus es maksāju pati.
Es zinu, ka aizpildot deklarācijas D3 pielikumu, īres maksu es varēšu ieskaitīt savos izdevumos, jo tā ir tieši saistīta ar ienākuma gūšanu no saimnieciskās darbības.
Palīdziet lūdzu tikt skaidrībā, bet kas būs ar komunālajiem maksājumiem? Vai tos es arī varēšu ieskaitīt šajos izdevumos? Ja nē, tad kādā gadījumā varēšu?
Paldies!
Ответы (8)
Mana doma ir tāda.Komunālos maksājumus nevar šajā gadījumā ieskaitīt izdevumos, jo tiem pretī nav saimn.darbības ieņēmumi.Ja Jūs izrakstītu rēķinu īrniekam tajā ietverot savus izdevumus + peļnas daļa ( neviens jau neizīrētu ja negūtu kādu labumu), t.i. visus dzīvokļa izdevumus ietvertu rēķinā, tad arī visus izdevumus varētu uzrādīt kā saimn.d. izdevumus.
Jā, pilnībā piekrītu ar Ilma.
Почему нельзя, можно,если ... Jūs izrakstītu rēķinu īrniekam tajā ietverot savus izdevumus + peļnas daļa ( neviens jau neizīrētu ja negūtu kādu labumu), t.i. visus dzīvokļa izdevumus ietvertu rēķinā, tad arī visus izdevumus varētu uzrādīt kā saimn.d. izdevumus.
Ilma
Mana doma ir tāda.Komunālos maksājumus nevar šajā gadījumā ieskaitīt izdevumos
Илма говорит, что нельзя
А дальше Илма пишет,что можно...t.i. visus dzīvokļa izdevumus ietvertu rēķinā, tad arī visus izdevumus varētu uzrādīt kā saimn.d. izdevumus.
Я согласилась с этим.;-)
Запутали совсем! Значит все-таки можно
Tā teikt ir varianti.
Закрыть
Краткое описание нарушения