Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Kokmaterialu atskaites- Zalktis К списку тем
Ответы (14)
Ielieciet speciālus kontus. Ja iznāk tagad otrādi , tad samainiet otrādi:-) Tgad tikai umņičaju.Es EDS visu sarakstu ar roku.Navdaudz.
Grūti saprast kā tas ir все наоборот, bet Zalktī man ir atvērts konts: PVN darījumiem ar kokmateriāliem(5725) , un to piesaistot kokm.deklarācijai problēmu nav.
Frezy 14.02.2011 20:24
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
Все получилось,но дает только распечатать регистр,нет файла для переноса в ЕДС.Что я неправиль делаю?
У меня версия 2010 года,может в ней нет экспорта в ЕДС отчета по лесу?А в новой есть?Подскажите пожалуйста.
//Все получилось,но дает только распечатать регистр,нет файла для переноса в ЕДС//
Droši vien programmas nepilnība.Es arī kokmateriālu pielikumu EDS pildu ar roku. Pareizi piesaistot kontu info aiziet uz PVN 6 un reģistru, taču tur arī ir viena nepilnība ...
Droši vien programmas nepilnība.Es arī kokmateriālu pielikumu EDS pildu ar roku. Pareizi piesaistot kontu info aiziet uz PVN 6 un reģistru, taču tur arī ir viena nepilnība ...
Frezy 19.02.2011 22:00
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
Man nav īsti skaidrs kā dabūt gatavus saņemto kokmateriālu reģistrus?
Zalktī ir izveidoti kokmateriāliem speciālie konti PVNam, bet kā jūs piesaistat PVN6 deklarācijai un reģistriem summu bez PVN? Vai liekat visus saņemtos kokmateriālus uz atsevišķu kontu?
Zalktī ir izveidoti kokmateriāliem speciālie konti PVNam, bet kā jūs piesaistat PVN6 deklarācijai un reģistriem summu bez PVN? Vai liekat visus saņemtos kokmateriālus uz atsevišķu kontu?
Rasule2 13.06.2011 09:34
240 сообщений на сайте
240 сообщений на сайте
kontu piesaistē taču viss ir rakstīts, piesaistot attiecīgo PVN kontu, grāmatojuma summa bez PVN pati nonāk pielikumā, ja neveicam salikto grāmatojumu ar PVN reversu vienā grāmatojumā, tad visam būtu jābūt skaisti. Lai būtu ideāli pa sarakstiem, tad katram veidam (to ir 4) jāizveido savs PVN uzskaites konts.
Paldies!
Pareizi, viss ir uzrakstīts un piesaistot attiecīgo PVN kontu, grāmatojuma summa bez PVN pati nonāk pielikumā.
P.S. Tā ir, ka nepamēģina paekspermentēt programmā, kā tas viss izskatās atskaitē.
Pareizi, viss ir uzrakstīts un piesaistot attiecīgo PVN kontu, grāmatojuma summa bez PVN pati nonāk pielikumā.
P.S. Tā ir, ka nepamēģina paekspermentēt programmā, kā tas viss izskatās atskaitē.
Rasule2 13.06.2011 10:22
240 сообщений на сайте
240 сообщений на сайте
bet sakiet lūdzu, kā ir pa jaunam - ar 01.10.2011. tagad ar kokmateriālu darījumiem un PVN deklarāciju? vai PVN deklarācijā jānorāda saņemto kokmateriālu aprēķinātais PVN?
Santaat 13.10.2011 14:39
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
Nākamā Zalktis versija 2011.3. – 2011.gada17.oktobrī.
tad arī manīs kā tur būs piesaiste jāizdara. Kur Jūs visi steidzaties? Vēl jau par oktobri atskaites nesniedzam.
tad arī manīs kā tur būs piesaiste jāizdara. Kur Jūs visi steidzaties? Vēl jau par oktobri atskaites nesniedzam.
es tik tā, laikus...sāku strādāt šonedēļ ar Zalkti, vēlējos konta plānu sakārtot un atskaitēm pareizi piesaistīt kontus
Santaat 13.10.2011 15:09
377 сообщений на сайте
377 сообщений на сайте
kontu plāns jau tāpēc nav jāmaina. Kādus kontus lietojāt līdz šim, tādus turpiniet lietot, bet atskaitei pievienot kontus nevarat, jo nav vēl jaunās atskaites Zalktī.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть