Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

preču iztrūkums К списку тем

preču iztrūkums
Labdien. Veicot inventarizāciju veikalā, komisija konstatēja, ka trūkst preces par Ls 100,00. Tā kā ir noslēgts līguma ar darbiniekiem par meteriālo atbildību, vai es varu šo summu ieturēt no darbinieku darba algas, daži darbinieki piekrīt, bet citi nē, ko darīt, ja nepiekrīt, vērsties policijā. Kādam ir bijusi šāda situācja?
Sausene
Sausene 24.02.2011 11:33
820 сообщений на сайте

Ответы (4)

Ja darbinieks nepiekrīt, ieturēt nevar, jāvēršas policijā.
Ilma
Ilma 24.02.2011 11:35
30495 сообщений на сайте
Открываем Закон о Труде и смотрим, что можно удержать с работника и при каких условиях.
Tt7
Tt7 24.02.2011 11:37
37863 сообщения на сайте
Paldies!
Sausene
Sausene 24.02.2011 11:51
820 сообщений на сайте
Ja sniegsiet tiesā - neko nedabūsiet.

Tāpēc, ka, lai darbiniekam iestātos pilna materiālā atbildība uzņēmuma vadībai ir jārada tādi apstākļi, kur neviens izņemot to materiālo atbildīgo personu, materiāliem piekļūt nevar. Tiklīdz ir pierādāms, ka pie materiāliem var piekļūt vēl kāds - nekāda materiālā atbildība nav piemērojama.
Andaz
Andaz 01.03.2011 17:00
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.