Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Datora programma no USA
Iegādājāmies darot programmu no Amerikas. Samaksa ar karte.
Ka ir ar PVN? Vai ir jāmaksa un ka paradas darījums deklarācijā??
Ответы (6)
a rasttamazivatj ne nado? PVN platitj v Latvii ne nado? Mi toze hotim kupitj programmu v Amerike- oni tam v 2 raza deshevle, no cherez internetmagazin- neljzja, govorjat ne tot region ( mol esli vi |Evropa- v Evrope i pokupajte). Dumali, chto nam kto-to tam kupit za nalichku, (ili sam direktor kupit), i po pochte prishlet. Razjve tut nalogov ne budet?
Ja ir saņemts pakalpojums no ES teritorijā nereģistrētās personas un to izmanto neapliekamo darījumu nodrošināšanai, tad saņēmējam nav tiesību uz priekšnodokli. Tātad šo darījumu jāuzrāda 50/54/63/66 rindā. Un priekšnodoklis tiek uzrādīts PVN 1 I. daļā. Saņemot pakalpojumu no neapliekamās personas jāuzrāda darījuma veids „ N”, reģistrācijas numuru neuzrāda.
Iesakām iepazītie ar MK 22.12.2009. noteikumiem Nr.1640 „Noteikumi par pievienotās vērtības nodokļa deklarāciju”
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=177&hl=1&oid=9345&otype=11
Если вам эту прогу продадут в Латвии, какая растаможка?
Проще, кто-то покупает там, инвойс выписываете себе сами и изображаете поставку электронным образом. Оплата - директору через подотчет.
A kak eto Inboice sebe sami? Ja s etim stalkivajusj v pervij raz( izvinite za glupij vopros)
по закону о ПВН - сам себе режиссер
Закрыть
Краткое описание нарушения