Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Tildes Jumis izlaidumi К списку тем
Lva 02.03.2011 11:05
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Ответы (8)
Tikai tie lietotāji - "mazie datorpirātiņi" kuri izmanto vairāk darba vietu kā ir pēc licences ziniet, ka Novembra izlaidums kontrolē darba vietu skaitu.
Es domāju, ka tā ir vairāk Tildes cīņa ar pirātismu, nevis dāvana.
Es domāju, ka tā ir vairāk Tildes cīņa ar pirātismu, nevis dāvana.
Diez vai jākautrējas par to, ka Tilde aizsargā savu produktu. Tieši tas ļauj godīgiem lietotājiem justies aizsargātiem un neapmuļķotiem, ka viņi redz, ka „zaķi” nelien bez rindas un naudas.
Līdzšinējā licenču kontroles ieviešanas prakse parādīja, ka mums ir pamats lepoties ar TJ lietotājiem, jo „zaķu” viņu vidū pavisam nav daudz. Uz doto brīdi absolūtais vairums lietotāju jau izmanto Tildes Jumis versijas ar iebūvēto licenču kontroli. Tādēļ šīs akcijas mērķis ir tieši vēlme iedot svaigāko programmu tiem, kas šobrīd to nevar atļauties. Un iespējams, šie lietotāji novērtēs pēdējos uzlabojumus un turpmāk iegādāsies abonementu.
Līdzšinējā licenču kontroles ieviešanas prakse parādīja, ka mums ir pamats lepoties ar TJ lietotājiem, jo „zaķu” viņu vidū pavisam nav daudz. Uz doto brīdi absolūtais vairums lietotāju jau izmanto Tildes Jumis versijas ar iebūvēto licenču kontroli. Tādēļ šīs akcijas mērķis ir tieši vēlme iedot svaigāko programmu tiem, kas šobrīd to nevar atļauties. Un iespējams, šie lietotāji novērtēs pēdējos uzlabojumus un turpmāk iegādāsies abonementu.
Hm, tad sanāk, ka Tilde netieši atzīst, ka viņu produkts nelikumīgi veic datu apmaiņu starp lietotāja un Tildes serveriem par produkta lietojumu? (Ja reiz ir informācija par "zaķiem", izmantotajām versijām...).
Interesanti kāda vēl informācija bez piekrišanas tiek sūtīta Tildei? Neatceros, ka uzstādot Jumi es būtu vispār piekritis datu nodošanai trešajai personai
Interesanti kāda vēl informācija bez piekrišanas tiek sūtīta Tildei? Neatceros, ka uzstādot Jumi es būtu vispār piekritis datu nodošanai trešajai personai
Dzintarss Jūs jau datus nekam nedodiet! liekot izlaidumu Jūs piekritāt jaunajiem licencēšanas noteikumiem un pieteicāties pie Tildes, ka esat licencēts lietotājs un viss. Dati pieliek pie Jums un nekur citur!
Dzintar, ja Jums ir kādi jautājumi Tildei par datu drosību, datu apmaiņu - vērsiesties ar jautājumiem tieši pie viņiem. Gan jau vēstuli uzrakstīt un nosūtīt protat
Citādāk, kā tāda tirgus tante, apkārt klačojaties par lietām, par kurām Jums nav nekādas nojēgas.
Citādāk, kā tāda tirgus tante, apkārt klačojaties par lietām, par kurām Jums nav nekādas nojēgas.
Andaz nenorādiet man uz to kur man ir nojēga un kur nav. Es diezgan labi zinu Jumi (un arī par tā datu drošību, piemēram, par iebūvēto Tildes Jumis paroli), patiesībā es te vairāk gribēju pakaitināt Tildes izstrādātājus
Savādāk kaut kā pašam kaitinoši maksāt katru gadu naudiņu Tildei, bet tagad noslēdzot gadu pat virsgrāmatu nevaru izdrukāt. Gļuko jaunais izlaidums. Gaidīšu servisa paku
Savādāk kaut kā pašam kaitinoši maksāt katru gadu naudiņu Tildei, bet tagad noslēdzot gadu pat virsgrāmatu nevaru izdrukāt. Gļuko jaunais izlaidums. Gaidīšu servisa paku
atkal cepšanās par par to, ka kādam pirātam sāksies problēmas ar elpošanu! Nu par ko! Vai mazums pasaulē programmu, kas licenci kontrolē i-netā? Visa cieņa Tildei, kas beidzot iestrādā savā produktā licenču kontroles mehānismu.
Aldis_pck 03.03.2011 17:35
77 сообщений на сайте
77 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть