Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

komisijas maksa К списку тем

komisijas maksa
Lūdzu ātro palīdzību!

Bankas komisijas maksa saimn.izdevumužurnālā ir Ar saimn.darbību nesaistīti izdevumu vai nav attiecināms uz IIN?
Gaabija
Gaabija 06.03.2011 12:27
27 сообщений на сайте

Ответы (5)

Manos žurnālos ne viens, ne otrs.Tieir saimniecisko darbību vistiešāk saistītie izdevumi un ir 20.ailē.

Varbūt cita "ātrā palīdzība" domās savādāk:-)
Vijoliite
Vijoliite 06.03.2011 12:47
1711 сообщений на сайте
Es grāmatvedību kārtoju vadipats.lvsistēmā un tagad pārrakstu visu Un tur tāda sadaļa kur jāuzrāda. Un komisijas maksai nevaru izdomāt, jo katru reizi, kad no konta noņem naudu tad 1 Ls komisijas maksa.

Man te dažiem arī viedokļi dalās- cits saka, ka nav ar saimn.darbību cits saka ka ir

tapēc lūdzu Jūsu ātro palīdzību
Gaabija
Gaabija 06.03.2011 12:52
27 сообщений на сайте
Es daru tā. Komisijas maksu kura ir saistīta ar saimnieciskās darbības maksājumu lieku uz ar saimniecisko darbību saistīti izdevumi, bet par personigiem maksājumiem lieku uz izdevumiem kas nav saistīti ar saimniecisko darbību.
Ilma
Ilma 06.03.2011 12:57
30495 сообщений на сайте
Un kā būtu, ja no konta izņemu naudu un to it kā ielieku kasē? Tad ar saimn.darbību saistīti?

Ai, es galīgi apjukusi
Gaabija
Gaabija 06.03.2011 13:12
27 сообщений на сайте
Jā tad būs ar saimniecisko darbību sasitīta.:-)
Ilma
Ilma 06.03.2011 13:37
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.