Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

EDS sistēmā ziņojums par VSAOI kļūdas. К списку тем

EDS sistēmā ziņojums par VSAOI kļūdas.
Labvakar,aizpildot ziņojumu par VSAOI par oktobra mēnesi esmu konstatējusi kļūdu .......ar 01.10.tiekatbrīvots darbinieks un viņam aprēķināta kompensācija konkrēti 01.10,tātad atskaitē par septembri uzrādu algu,bet oktobrī kompensācijas summu,diemžēl man tā nebija.tagadgribu iesniegt labojumu,bet EDS noraida????/es iesniedzu šo kompensācijas summas labojumu novembra atskaitē uzrādu 4 ailē darba ienākumi pa 0,00 ,bet 6 un 7 ailē uzrādu oktobra ciparus.KURMANA kļuda,kāpēc atskaiti noraida.....iepriekš pateicos.
Keterina
Keterina 06.03.2011 20:05
67 сообщений на сайте

Ответы (4)

VSAOI uz atpakaļu nekoriģē tikai vienu mēnesi uz atpakaļu, visu pārējo tekošajā mēnesī.
Ilma
Ilma 06.03.2011 20:08
30495 сообщений на сайте
Vai pareizi sapratu,ka šo savu kļūdu varu uzrādīt tikai atskaitē par 2011,gadu janvāri,jo par februāri vēl neesmu atskaiti iesniegusi.
Keterina
Keterina 06.03.2011 20:13
67 сообщений на сайте
Vai kopējā summa bija pareiza vai nē. Ja bija pareiza tikai nesakrita pa mēnešiem, tad neko nelabojiet, ja summa nebija pareiza, tad labot var jā par janvāri korekciju rindā, bet nebūs starpība vai pat vēl labāk likt februāra mēnesī, jo labojums tāpat vecāks periods.
Ilma
Ilma 06.03.2011 20:27
30495 сообщений на сайте
Paldies.
Keterina
Keterina 06.03.2011 20:30
67 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.