Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Pielikumi pie gada bilances К списку тем
Aizkraukle 14.03.2011 11:12
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Ответы (14)
*.tif
EDSā ir uzrakstīti visi.
No VID - Minētajam dokumentam MS Word un MS Excel izveidotus dokumentus EDS pievienot nedrīkst, līdz ar to šādos formātos sagatavotus dokumentus vajag ievietot arhīvā RAR vai ZIP vai pārveidot formātu uz TIF, TIFF, JPEG, TXT.
EDSā ir uzrakstīti visi.
No VID - Minētajam dokumentam MS Word un MS Excel izveidotus dokumentus EDS pievienot nedrīkst, līdz ar to šādos formātos sagatavotus dokumentus vajag ievietot arhīvā RAR vai ZIP vai pārveidot formātu uz TIF, TIFF, JPEG, TXT.
GP pielikumi ( tif )
vadības ziņojums ( tif )
revidenta ziņojums (tif )
paskaidrojums par GP apstiprināšanu ( zip)
vadības ziņojums ( tif )
revidenta ziņojums (tif )
paskaidrojums par GP apstiprināšanu ( zip)
Fieffe 14.03.2011 11:17
54 сообщения на сайте
54 сообщения на сайте
man kā pensionāram varētu paskaidrot, kā tos var ievietot arhīvā vai pārveidot
Aizkraukle 14.03.2011 11:17
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Es kā pensionārs pensionāram...:-D .Uz wordā sagatavotā dokumenta, to neatverot, uz labā peles taustiņa , izkrīt izvēlne , tur uzreiz var ZIP jeb arhivēt- Add to archive...( trīs krāsainas grāmatiņas),un klišķ, tad OK! Turpat parādīsies dokuments pareizajā formātā un to varēsiet pievienot EDS.Ceru ka sapratāmies, jo mans pirmais gads bija pirms gada :-).Mācamies!
Vijoliite 14.03.2011 11:43
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
mīļš paldies, veiksmīgu darba dienu
Aizkraukle 14.03.2011 11:55
9 сообщений на сайте
9 сообщений на сайте
Labdien. Kā izveidot .tif formātu?
Jekabu 14.03.2011 13:35
745 сообщений на сайте
745 сообщений на сайте
Jekabu,nav jau obligāti vajadzīgs tif formāts, visus pielikumus var arhivēt, varbūt Fieffes komentārs Jūs mulsina.
Vijoliite 14.03.2011 14:57
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
Ja no Word, tad ir iespējams ar Save as komandu izvēlēties RTF formātu (Rich Text Format). Pēc tam to var atkal atvērt ar Word un koriģēt, ja nepieciešams, tāpēc man RTF patīk vislabāk.
Nodevu EDSā bilanci.
MS Excel failu pārveidoju TXT formātā. Jo VID mājaslapas izlasīju, ka iesniegt var formātus: TIF, TIFF, JPEG, TXT.
Tagad zvana kacinātāji, ka viņi neko nevarot saprast no TXT formāta, lai vedot papīra veidā izdrukātu.
Jums ar tā ir?
MS Excel failu pārveidoju TXT formātā. Jo VID mājaslapas izlasīju, ka iesniegt var formātus: TIF, TIFF, JPEG, TXT.
Tagad zvana kacinātāji, ka viņi neko nevarot saprast no TXT formāta, lai vedot papīra veidā izdrukātu.
Jums ar tā ir?
Rasule2 06.04.2011 09:11
240 сообщений на сайте
240 сообщений на сайте
Pielikumi pie gada bilances
Albaregia 19.04.2011 11:22
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть