Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS
Saņēmu paziņojumu no EDS :
PVN deklarācija - nav pieņemts, jo VID datu bāzē nav reģistrēti šādi kopā ar deklarāciju iesniedzami pielikumi:
- PVN 1: Pārskata par priekšnodokļa un nodokļa summām (ES) II daļa.
PVN deklarācijā ir atzīmēts kā pielikums PVN 1 (ES) II daļa, nesaprotu ko darīt. Varbūt ir kādi ieteikumi? Paldies!
Ответы (16)
Tajā pa''sā laikā PVN1 (ES) II daļa ir pieņemta un iekļauta datu bāzē.:-<
да,там внизу декларации надо поставить галочки-какие пиеликумсы вы сдаетебтеперь сдайте еще раз декларацию
Man visas "galočkas" par pielikumiem ir
saliktas.Espat mēģināju PVN deklarāciju iesniegt vēlreiz kā precizēto - atbilde tāda pati.
Piezvaniet savai VID nodaļai (KAC-am).
otreiz nododot pvn deklarāciju apakšā ne vienu ķeksi nelieciet, sūta kā precizētā un pieņem, es par šo jautājumu jau zvanīju
man arī ir tāda paša situācija, bet domāju, ka var būt tukšu PVN 1 - II daļu vispar nevajag nodot? var būt tagad vajag nodot tikai tos pielikumus, kur ir cipari?
а у меня получается результат 70 строка больше 0 и он просит поставить номер банковского счета для переплаченной суммы. Но нам не надо возвращать, у нас есть дол по НДС. Что за новшества по заполнению придумали.>:-0 теперь не могу декларацию сдать
так напишите свой банковский счёт.Вряд ли вернут,особенно,если есть долг
Noteikumos rakstīts, ka konta numurs obligāts.
Izlasiet noteikumus, ierakstiet konta numuru un miers.
7) Nodokļa deklarāciju iesniedz Valsts ieņēmumu dienestam arī tajā gadījumā, ja apliekamā persona taksācijas periodā nav veikusi apliekamus darījumus. PVN 11. pants
смотрю по данным налогов, самазинаюма сумма теперь опять в резерве стоит. Почему они ее не закрывают на погашение самого долга по НДС? а потому долгу начисляют штрафы
счет вписала, успокоилась;-)
Noskaidroju! PVN deklarācijā jāatzīmē tikai tie pielikumi, kuros ir cipari un jānodod arī pielikumi, kuros ir cipari, ja nav - tad attiecīgi neatzīmē un nenodod.
Vai ir kādi pielikumi, kuros nav cipari, bet ir, piemēram, tauriņi vai ziedi?
Tādi parasti ir reprezentācijas izdevumu pielikumos. Vēl tur mēdz būt vīns, konjaks un konfektes
Nu pēdējie 2 komentāri pie "Mēles nodiluma" tēmas:-) , nu jāatgriežas tur:-). Sapratu Mior domu, paldies! Jā, tāds tur brīnums parādījies EDS, ar kuru pašiem vien jātiek galā.
Закрыть
Краткое описание нарушения