Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Vai iegādājoties programmu, licenzes vērtībā iekļauj ieviešanas izmaks К списку тем

Vai iegādājoties programmu, licenzes vērtībā iekļauj ieviešanas izmaks
Ja iegādātā jauna grāmatvedības programma. Tākā maksājam pakāpaneski, divu gadu periodā, liekam uz 1180 (avansa maksājumi par nemat ieguld.)

1)nolietojumu rēķina kā - kā parasti pēc linerās metodes, ņemot vērā konta 1180 palielinājumu pa mēnešiem?

2)vai programmas vērtībā var iekļaut ieviešanas izmaksas?
Elinaki
Elinaki 15.03.2011 14:16
113 сообщений на сайте

Ответы (6)

Если программу вы купили и используете, то на баланс надо было сразу ставить всю стоимость независимо от оплаты. Какой-же там аванс, если товар уже получили. А если товар не получили, то что у вас изнашивается?
Maija
Maija 15.03.2011 14:26
28223 сообщения на сайте
Сегодня явно Луна раком........ Вы уж определитесь, или у вас эта прога есть, или её нет ещё, авансы у нас не амортизируются
Tt7
Tt7 15.03.2011 14:31
37863 сообщения на сайте
viss nav pareizi no paša sākuma.

Ja ir NI izveidošanas izmaksas, tad nav nekādu nolietojumu, līdz tiks programma ieviesta
Andaz
Andaz 15.03.2011 14:31
27892 сообщения на сайте
Авансы амортизируются на процент инфляции:-D
Nak
Nak 15.03.2011 14:58
9201 сообщение на сайте
Andaz -

nu jā, saputrojos pirkuma līgumos. Pērkam maksājot pakāpeniski un arī ieviešanas izmaksas apmaksājam pakāpeniski, bet programmu sākām lietot, vēl pilnībā neieviestu. Viss notika un notiek procesā.

Tad pareizāk būs likt visas līgumos noteiktās licences un ieviešanas izmaksas uz NI. Ja tā, tad tālāk viss skaidrs.
Elinaki
Elinaki 15.03.2011 17:08
113 сообщений на сайте
Ja ir pavadzīme, tad NI + visas izveidošanas izmaksas
Andaz
Andaz 16.03.2011 11:22
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.