Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EDS un IIN deklaracija D1.1 К списку тем
EDS un IIN deklaracija D1.1
Помогите разобратся, были банком уплочены просенты, не могу в EDS найти это приложение D 1.1
И что означает в декларации
"Pēc atvieglotiem noteikumiem D1" надо ли ставить галочку, что за льготы
Ответы (9)
D1.1 nav un nebūs EDSā. Nav arī D8.
Jāiesniedz kā pielikums *.tif vai kādā citā atļautajā formātā.
VID atbilde -
Labdien!
Izmantojot EDS sistēmu ir iespējams iesniegt Gada ienākumu deklarāciju par 2010.gadu
Ja Jums ir jāaizpilda kāds no jaunajiem pielikumiem, tad Jums deklarācija nav jāpilda piedāvātajā veidlapā EDS, bet tā ir jāiesniedz faila formā ar visiem Jums nepieciešamajiem pielikumiem kā nestrukturizētais dokuments zem dokumentu grupas „Citi” - dokumentu veids „Informācija VID klientu apkalpošanas centriem”. Minētajam dokumentam MS Word un MS Excel izveidotus dokumentus EDS pievienot nedrīkst, līdz ar to šādos formātos sagatavotus dokumentus vajag ievietot arhīvā RAR vai ZIP vai pārveidot formātu uz TIF, TIFF, JPEG, TXT.
Stulbums kaut kāds, tik daudz VID nevar kā savas veidlapas sakārtot>:-0
Diemžēl, bet fakts.
Man paskaidroja - mums tas neatmaksājas!
Kas tad viņiem atmaksājas? Mums gan ļoti daudz kas atmaksājas ne. Vēlreiz>:-0
It kā visu lasu, bet joprojām nav skaidrs, kur man gada deklarācijā jāliek tie nabaga %% ko banka ieskaita par konta atlikumu
Anda
Nekur nav jāliek, ja nevēlaties rēķināt vidējo svērto nodokļa likmi un rēķināt proporciju.
D1prim aizpildīšana nav obligāta.
Kādos gadījumos ar to proporciju sanāk cilvēkam par labu, neesmu vēl "atkodis".
Tas laikam izdomāts galvas jaukšanai.
D1.1 un D8 aizpilda, ja nepietiek ienākumi un IIN 26%, no kā atskaitīt attaisnotos izdevumus, neapliekamo minimumu un atvieglojumus. Tad izmanto banku%, dividendes utt. un rēķina proporciju.
Abra
Pamēģiniet tā izdarīt un paskataties, kas Jums sanāks.
Es arī tā biju iedomājies. Figvam - nazivajetsja.
Esmu pamēģinājusi.Ja ir ļoooti maza alga un lielas dividendes vai banku %, iznāk izdevīgi:-D
Закрыть
Краткое описание нарушения