Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

10.1 pants. Priekšnodokļa korekcija zaudētiem parādiem К списку тем

10.1 pants. Priekšnodokļa korekcija zaudētiem parādiem
(4) Preču vai pakalpojumu saņēmējs, kurš ir apliekamā persona, pēc šā panta pirmās daļas 9.punktā minētās informācijas saņemšanas, bet ne vēlāk kā līdz pēctaksācijas gada 31.jūlijam atmaksā valsts budžetā atskaitīto priekšnodokļa summu par nesamaksāto zaudēto parādu.

---

Es nesaprotu šo punktu. Principā visi zaudētie parādi - uzņēmumi banktoti vai atrodas maksatnespejas processā. Kas tur vispar var kaut ko apmaksat? Sanak ta, ka uzņēmumam, kas marta deklarācija uzrādija korrekciju par zaudētiem paradiem , bet partneris nodoklis nesamaksa, tad marta deklarāciju japrecizē un izslēgt korrkciju par zaudētiem parādiem?
Mina1
Mina1 18.03.2011 10:20
52 сообщения на сайте

Ответы (1)

Sanak ta, ka uzņēmumam, kas marta deklarācija uzrādija korrekciju par zaudētiem paradiem , bet partneris nodoklis nesamaksa, tad marta deklarāciju japrecizē un izslēgt korrkciju par zaudētiem parādiem?

-------------------------------------------------------------

nekas nevajag japrecizē
Giza
Giza 18.03.2011 12:12
6496 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.