Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Par pvn uzskaiti PVN grupā К списку тем

Par pvn uzskaiti PVN grupā
Vai kādam nav pieejami paraugi kā turpmāk jāuzskaita PVN pvn grupā, saprotu, ka turpmāk jānodod viena kopēja deklarācija , bet pielikumi atsevišķi par katru grupas dalībnieku?
Klade
Klade 21.03.2011 13:47
10 сообщений на сайте

Ответы (4)

PVN deklarāciju iesniedz galv.grupasuzņēmums, bez pielikumiem, a pielikumus katrs grupas dalībnieks pats par sevi
Lana68
Lana68 21.03.2011 14:22
854 сообщения на сайте
bet par februāri EDSā deklarāciju nav iespējams nodot, jo tur atkal bija jauninājumu un par PVN grupām nav pādomājuši. Mēs sazinājamies ar VID darbiniekiem un sūtam tagad pa e-pastu un ori'ginālu pa pastu
Lana68
Lana68 21.03.2011 14:25
854 сообщения на сайте
Tieši tā, kā Lana rakstīja - deklarācija par grupu (jāreģistrē EDS kā atsevišķs nodokļu maksātājs) un pielikumus par katru dalībnieku atsevišķi. Turklāt jāskatās vai nebūs tā, ka periodi nesakrīt visiem grupas dalībniekiem - piemēram, ja kādam pagājušogad maza realizācija bijusi. Tad jāprasa VID nodaļai, lai "veic pielāgošanu", t.i., lai pielikumus visiem dalībniekiem katru mēnesi var iesniegt un robots nemet atpakaļ.

Un jā - pats labākais, ka par februāri deklarāciju pēc pēdējiem EDS "uzlabojumiem" iesniegt nav iespējams. Mēs gan izdomājām, ka uzrakstīsim VIDam e-pastu un gulēsim tālāk. Snieguši esam, ko var pierādīt ar EDS izdruku. Nevilkšos uz pastu vēl. Apnikuši jau viņi ar savām "izdarībām"
_susurs_
_susurs_ 21.03.2011 14:40
848 сообщений на сайте
Ja abiem pvn grupas dalībniekiem sanāk maksāt pvn kā lai tad apvienoju šīs deklarācijas? Ja pareizi sapartu Lana68, tad pvn turpina katrs no grupas dalībniekiem uzskaitīt atsevišķi, bet kā lai tad šos darījumus apvienoju vienā deklarācijā?
Klade
Klade 22.03.2011 13:55
10 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.