Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
apgādājamie К списку тем
Nikjis 22.03.2011 09:21
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ответы (3)
Man atkal gan VSAA, gan VID teica, ka tam nav nekāda sakara ar maternitātes un citiem bērna kopšanas pabalstiem. Ar bezdarbnieku pabalstu gan būtu.
Ferma 22.03.2011 10:41
21 сообщение на сайте
21 сообщение на сайте
Apjuku,jo dažādu pilsētu VSAA darbinieki sniedz dažādas atbildes.
Vēlreiz arī uzrakstīju uz VSAA(drošs paliek drošs).
Esot tā-kamēr es saņemu jebkādu naudu(arī pabalstu),vīrs mani nevar ņemt apgādībā.
Vēlreiz arī uzrakstīju uz VSAA(drošs paliek drošs).
Esot tā-kamēr es saņemu jebkādu naudu(arī pabalstu),vīrs mani nevar ņemt apgādībā.
Nikjis 22.03.2011 10:46
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Tas tiesa, ka gan dažādi VID, gan VSAA sniedz atšķirīgas atbildes. Manā gadījumā, piemēram, dažādiem VID atšķīrās ideja, vai sieviete kā apgādājamis var ķļūtjau no pirmdzemdību perioda, vai tikai noslēdzoties maternitātes pabalstam.
Jebkurā gadījumā, Rīgas rajona VID vienā mierā ierakstīja vīra grāmatiņā abus bērnus un sievu, turklāt no dekrēta pirmās dienas.
Jebkurā gadījumā, Rīgas rajona VID vienā mierā ierakstīja vīra grāmatiņā abus bērnus un sievu, turklāt no dekrēta pirmās dienas.
Ferma 22.03.2011 15:19
21 сообщение на сайте
21 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть