Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Individuālais komersants К списку тем
Individuālais komersants
Labdien. Man ir mazs mikrouzņēmums(2 cilvēki, apgr. apm 600.00 mēnesī), grāmatvedību kārtoju vienkāršā ierakstā. Esmu nodevusi IIN 2010.gadadeklarāciju (kā fiziska persona.
Vai tad ir vēl kaut kas jāiesniedz VID?
Lūdzu palīdziet ar informāciju?????
Ответы (11)
Nekas vairs nav jāsniedz.
a gada parskats? nav jasniedz?
tas ir, ja man ir IK, vai janodod ari gada parskats vai tikai gada ienakumu deklaracija? apgrozijums 1000ls.
MUN maksātājiem jānodod tikai MUN deklarācija ( IK ), nekas cits.
Gada pārskats tikai tiem, kas kārto divkaršā ierakstā.
liels paldies. bet kā ir, ja ir saņemts granta maksājums, tas arī jāliek D3 ailē pie Ieņēmumi no citiem saimnieciskās darbības veidiem
?
Ja grantu izlietojiet saviem izdevumiem,tad protams jāliek.
Neapliekamie ienākumi (subsīdijas, kas izmaksātas kā valsts atbalsts lauksaimniecībai vai Eiropas Savienības atbalsts lauksaimniecībai un lauku attīstībai)
mani mulsina, ka tas jau skaitaas kaa neapliekams ienakums, bet sheit mineets, ka tikai lauksaimnieciiba.
tad laikam jaliek vien tajaa Ieņēmumi no citiem saimnieciskās darbības veidiem..
kurā ailē viņu labāk likt?
Subsīdijas senāk bija neapliekamie ar IIN, bet tagad no
2010.g.irkļuvuši par apliekamajiem.Vislabāk likt speciālā ailē, lai zinātu kas ir kas, piem. subsīdijas nav VSAOI objekts, bet IIN no
2010.g.ir
Закрыть
Краткое описание нарушения