Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Likvidācija К списку тем

Likvidācija
Uzņēmums ir likvidācijas procesā. Ir jānoraksta kapitalizētos procentus. Kā to pareizi izdarīt? Vienkārši norakstīt uz 8... kontu? Un aplikt ar UIN? Būšu ļoti pateicīga ja kāds kautko ieteiks.
Mbarbakare
Mbarbakare 28.03.2011 11:20
88 сообщений на сайте

Ответы (2)

Ārkārtas bilances sastādīšana

Uzņēmuma darbības sākumā, pamatojoties uz likuma "Par grāmatvedību" 11.pantā noteiktās inventarizācijas datiem, sastāda sākuma bilanci. Uz sākuma bilanci attiecas visi tie paši noteikumi, kuri attiecas uz gada pārskata bilanci.

Ja normatīvajos aktos nav noteikts citādi, uzņēmumu reorganizējot vai izbeidzot tā darbību, sastāda uzņēmuma darbības slēguma finanšu pārskatu (turpmāk - slēguma finanšu pārskats). Slēguma finanšu pārskatu sagatavo, pārbauda un publicē saskaņā ar normatīvajos aktos paredzētajiem gada pārskata sagatavošanas, pārbaudes, iesniegšanas un publicēšanas noteikumiem. Papildus tiem slēguma finanšu pārskatā sniedz detalizētu informāciju par zaudējumiem, kurus radījusi aktīvu vērtības samazināšanās uzņēmuma reorganizācijas vai darbības izbeigšanas dēļ, norādot zaudējumu summu aprēķināšanas pamatojumu un šo zaudējumu ietekmi uz finanšu pārskata sastāvdaļu posteņu novērtējumu.
Linete
Linete 28.03.2011 11:59
2983 сообщения на сайте
PL jāpārdod vai jānoraksta, aizdevumi vai nu jāatdod vai arī jānoraksta (uz ieņēmumiem), peļņa jāsadala dividendēs, PK jāizmaksā. Ja izmaksāšanai nav naudas un īpašnieki piekrīt nesaņemt neko atpakaļ - atkal jānoraksta (uz ieņēmumiem).
Linete
Linete 28.03.2011 12:06
2983 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.