Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
valdes loceklis
lūdzu jūsu palīdzību:)
esmu valdes locekle, līdz šim biju viena pati - uzņēmumā neviena cita darbinieka vairs nav; tagad būsim divi valdes locekļi - līdz šim es sev maksāju darba algu par 4 nostrādātām stundām mēnesī.
tagad domāju, ka varētu mums abiem noslēgt pilnvarojuma līgumus bez atlīdzības - sakiet vai tas būs korekti?
un vai man šādā gadījumā ir jāsniedz ziņas VID ka esmu pārtraukusi darba tiesiskās attiecības? kā arī vai par jauno valdes locekli ir jāsniedz ziņas VID un ikmēneša soc.nodokļa atskaites?
kā arī, ja mēs abi esam uz pilnvarojuma līguma, vai drīkstam norakstīt detgvielu , ņemot pvn 80%?
liels Jums paldies!
Ответы (3)
Kas tad strādās, ja neviena darbinieka nav?
bet vai tad valdes loceklis nevar veikt visu pats?
vai arī labāk tomēr atstāt sev tās 4 stundas, bet otrs valdes loceklis uz pilnvarojuma līguma...
bet viņš tak brauks ar savu auto darba jautājumos - tātad benzīns... vai pareizi saprotu, ka ja būs ceļa zīme, varēs norakstīt izdevumos un priekšnodoklī 80% skaitīt?
...bet viņš tak brauks ar savu auto darba jautājumos - tad tās būs darba attiecības un attiecīgi arī darba alga par to.
Закрыть
Краткое описание нарушения