Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atvaļinājums
Palīdziet lūdzu izrēķināt...
darbinieks strādā no 19.04.2010. Ar 2011.g. darbinieks jau ir mikrouzņēmuma darbinieks, ar 31.03.2011 viņš tiek atlaists. Kā man būtu jāaprēķina atvaļinājums?
Esmu pilnīgi neprofesionāla grāmatvede:-x
Ответы (5)
Atvaļinājuma aprēķinā nekas nemainās.
Kā tad nemainās?
Es izrēķinu par pēdējiem 6 mēnešiem vidējo izpeļnu un aprēķinu atvaļinājuma naudu? Un kā tad ar nodokļiem? Pēdējie 3 mēneši darbinieks ir saņēmis mikrouzņēmuma algu 500ls no kuriem nodokļus neatvelk, tātad par šiem mēnešiem vidējā izpeļņa arī būs = atvaļinājuma nauda? Plus vēl tie trīs mēneši līdz mikrouzņēmuma statusa iegūšanai, no kuriem jāatvelk nodoklis?:-<
Vai Jūs vispār saprotat - kā rēķina atvaļinājuma naudu? Kāds te sakars ar atvelkamajiem nodokļiem?
Laikam jau, ka nē..............
Pēc Jūsu atbildes spriežu, ka izrēķinot no bruto algas vidējo izpeļņu un aprēķinot atvaļinājuma naudu, tā arī jāizmaksā uz rokas? Nekādi nodokļi no tās vēl nav jāatvelk?
Ja tas ir MUN maksātājs - tad nekādi nodokļi nav jāatvelk.
Закрыть
Краткое описание нарушения