Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
UIN deklarācija
Labdien.
Īpašnieks ir aizdevis uzņēmumam naudu. Daļu aizdevuma uzņēmums īpašnieks ir ar mieru dāvināt uzņēmumam noslēdzot dāvinājuma līguma. Grāmatojums ir D51** un K 61** vai 8 grupas konts?
Un vai UIN dekl. man vēlreiz jāuzrāda atsevišķi šī summa pie Apliekamā ienākuma palielināšanas, jo vienreiz jau esmu it kā jau palielinājusi ienākumus rēķinot PZ aprēķinu???
Paldies!
Ответы (9)
Un tā pat rīkojos arī tad, ja laikā, kad tika noslēgts aizdevuma līgums, tad aizdevējs bija valdes loceklis, taču, kad tika noslēgts dāvinājuma līgums, viņš vairs nebija valdē. Vai tas ko maina?
Mīļais cilvēk par ieņēmumiem NEKO NEPALIELINA.Koriģē tikai izdevumus.
Jā Ilma. Jums taisnība, paldies, ka izlabojāt. Šis dāvinājums jau ir iekļauts peļņā, tad neko vairs nepalielinu. Tikai nezinu vai kas mainās, ja dāvinājums tiek saņemts no cilvēka, kas vairs nav saistītā persona uzņēmumam vai dāvinājumus var saņemt no jebkuras personas?
Var saņemt no jebkuras personas.
Paldies
Diemžēl man links nestrādā. Kas tas ir par likumu?
Paldies
Ministru kabineta noteikumi Nr.537
Rīgā 2004.gada15.jūnijā (prot. Nr.37 17.§)
Kārtība, kādā finanšu pārskatos atspoguļojams valsts, pašvaldību, ārvalstu, Eiropas Kopienas, citu starptautisko organizāciju un institūciju finansiālais atbalsts (finanšu palīdzība), ziedojumi un dāvinājumi naudā vai natūrā
Закрыть
Краткое описание нарушения