Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atskaites termiņš
Segodnja polučila iz VIDa
V Līdz ar to daudziem nodokļu maksātājiem (turpmāk NM) minētajā datumā bija problemātiski iesniegt nodokļu un informatīvās deklarācijas. Problēmas galvenokārt ir saistītas tieši ar dokumenta “Ziņojums par valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām no darba ņēmēju darba ienākumiem, iedzīvotāju ienākuma nodokli un uzņēmējdarbības riska valsts nodevu pārskata mēnesī” (turpmāk – DDZ) iesniegšanu, jo, ja NM nokavē dokumenta iesniegšanas termiņu (daudzi NM dokumentu iesniegšanas termiņu ir izvēlējušies 15.datumā), tad nākošajā dienā, pamatojoties uz normatīvo aktu normām, šo dokumentu ar informāciju par personas darba ienākumiem (4.un 5.aile)EDS tiek bloķēta.
Ņemot vērā iepriekš minēto, VID NP Rīgas Pārdaugavas KAC piedāvā SIA MULTIPLEX SYSTEMS NMR kods 40003884149, nomainīt DDZ iesniegšanas termiņu no 15.datumauz citu datumu, piemēram, no 21-23.datumam
Eto pervoapreljskaja šutka? Kto v kurse?
Ответы (10)
Kāpēc mums piemēram ir atskaites iesniegšanas termiņš 25.datums
Я такое же письмо получила -написала в темке про 1,апреля.До сих пор в непонятках.....
Nu kas tur ko nesaprast.Katrsvar lūgt VID noteikt tādu VSAOI atskaišu iesniegšanas datumu kāds viņam ir visizdevīgākais.Tas tā ir bijis no neatminamiem laikiem.
Это значит, что в них 15-го ЕДС висит из-за того, что все сдаются. Потом те, кто не смог пробиться, звонят, пишут, жалуются, возмущаются.
Вот они и просят перенести сдачу на более поздний срок, чтобы 15-е разгрузить. Такое мое ИМХО.
Они бы прикрывали глаз на опоздания, но не могут, потому что EDS tiek bloķēta автоматом.
Svētā atmiņā man ir tas, ka lūdzām, lai ieliek uz mēneša beigām, bet mums teica, ka nevar, un ielika 15. datumu.
Nu tad lūdziet vēlreiz:-D
Mēs ar pie reģistrācijas gribējām kādu 20. datumu izvēlēties. Tā nē - VID darbiniece neļāva. tādām
acēm skatījās, ko mēs iedomājoties!
Man arī šāda vēstule atnāca, bet atbildi arī es līdz pat šai dienai nekādu neesmu saņēmusi. Nodošu kā parasti, jo apstiprinājuma nekāda... Tad būtu devuši apstiprinājumu, ka dod šo citu termiņu, bet tā.... Zvanīties un gaidīt nav laika
Te nu man liekas atkal ir VID nodaļu pašdarbība.Cits skatās lielām acīm, cits pats piedāvā mainīt termiņu>:-0
Закрыть
Краткое описание нарушения