Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

vidējā izpeļņa К списку тем

vidējā izpeļņa
Labdien.. situācija ir tāda. darbiniekam līdz jaunā gada alga bija 5 Ls par stundu.. pēc jaunā gada vienošanās pie darba līguma un stundas tarifa likme 3 Ls par stundu.. Darbinieks tagad aiziet atvaļinājumā, kādus mēnešus man ņemt vidējās izpeļņas aprēķinā, tāpāt 6 mēnešus?? kā parasti?? vienkārši, tad tiem darbiniekiem, kuri aizies atvaļinājumā vēlāk, piepēram jūlijā, vidējā izpeļņa jau būs no 3Ls.. vienkārši sanāks negodīgi pret citiem darbiniekiem. vai visiem teikt, lai iet tagad atvaļinājumā? lai vidējā izpeļņa būtu lielāka.. bet mēs to nevaram tagad atļauties. vai es varu ņemt aprēķinā tikai tos mēnešus, kuras attiecas pie jaunā darba līguma..?? paldies.. ļoti gaidu atbildi..
Montana83
Montana83 07.04.2011 10:18
30 сообщений на сайте

Ответы (4)

kādus mēnešus man ņemt vidējās izpeļņas aprēķinā - tāpāt 6 mēnešus, kā parasti
Irena22
Irena22 07.04.2011 10:21
42998 сообщений на сайте
tikai 6 mēn.
Beata1201
Beata1201 07.04.2011 10:49
197 сообщений на сайте
Ja Jums "žēl" tos darbiniekus, kas ies atvaļinājumā jūlijā, neviens neliedz viņiem izmaksāt lielāku atvaļinājuma naudu, piem., piešķirt prēmiju papildus aprēķinātajam, bet tagad ejošajiem samazināt gan nekādi nevar.
Abra
Abra 07.04.2011 10:52
2285 сообщений на сайте
prēmiju neatļaus izmaksāt. algas jau bija samazinātas. vienkārši pēc tam no darbiniekiem būs daudz jautājumu kāpēc strādā vienādi, bet atvaļinājuma nauda dažāda.. viens ar otru taču salīdzina.. bet rēķināšu tā ka vajag, ņemšu 6 mēnešus.
Montana83
Montana83 07.04.2011 11:32
30 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.