Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Darba aizsardzība skolā К списку тем

Darba aizsardzība skolā
Sveiki!

Varbūt kāds varētu man izlīdzēt ar padomu! Es uzsākšu darbu vidusskolā kā darba aizsardzības spec., bet nezinu ar ko sākt.Internetā par citām nozarēm ir tik daudz informācijas, bet kā jābūt un kam jābūt skolās es nevaru atrast.Kādas instruktāžas(ko tur rakstīt), kādi žurnāli u.c. dokumenti? Lūdzu palīdzat, kur varētu ko sameklēt vismaz kā piemēru...Paldies jau iepriekš...;-)
Bumbuce
Bumbuce 09.04.2011 20:51
20 сообщений на сайте

Ответы (6)

Darba aizsardzības speciālista sertifikāts Jums ir?
Ilma
Ilma 09.04.2011 21:02
30495 сообщений на сайте
Nē, vēl mācos...bet darba devējs jau tagad grib man to visu novelt
Bumbuce
Bumbuce 09.04.2011 21:03
20 сообщений на сайте
Kad es mācijos (SIA BUTS), tad jau no pirmajām nodarbībām zinājām kur un ko meklēt... Arī paraugus daudz sadeva.

Tas gan bija pirms gada, var jau būt ka tagad viss ir citādāk, bet man radās šaubas izlasot jūsu jautājumu, pārliecinieties: vai to "mācītāju" izsniegtais apliecinājums arī derēs kādam citam, jeb tikai viņiem pašiem? Citādi gan laiks, gan nauda būs izniekoti.

Darba aizsardzība - tas ir ļoti nopietni, un vēl pietam skolā... bet lai veicas!!!!
Livijano
Livijano 10.04.2011 19:41
601 сообщение на сайте
Es sāktu ar jau esošās darba aizsardzības sistēmas auditu, sameklētu, kādi normatīvie dokuemeti attiecas uz šo nozari un salīdzinātu, vai prasības atbilst reālajam stāvoklim. Tad sastādītu darba vides iekšējo uzraudzības plānu, kurā noteiktu termiņus nepieciešamo uzdevumu izpildei un atbildīgos, apstiprinātu plānu un uzsāktu darbu saskaņā ar tajā noteikto.
Verbatim
Verbatim 11.04.2011 15:04
301 сообщение на сайте
Nedrīkst nemaz sākt kautko rakstīt un formēt kamēr nav saņemta apliecība. Savādāk uz kāda pamata to visu dara?

Nevar neko darīt, kamēr nav uzrakstīts attiecīgs Rīkojums, DL, Amata apraksts u.c. dok. kurus var formēt tikai tad kad zināms sertifikāta Nr.

Kad vienreiz būs cilvēkiem sapratne, ka Darba aizsardzība nav tikai kautkādi papīriņi.... Es domāju tieši Darba devējus. Nez kāpēc vienmēr domā, ka DAS speciālists var apvienot nez cik pienākumus darba vietā - gramatvedis, sekretārs utt.
Baibao
Baibao 12.04.2011 13:53
16 сообщений на сайте
Vienmēr esmu brīnījusies par grāmatvedēm "visvarēm", "visu māku, visu spēju". Man nekad pat prātā nav ienācis uzdoties par darba aizsardzības speciālistu, kaut 260 stundas mācītos. Ne es ko sajēdzu no elektrībām, ne ugusndrošības

Kad kāds grāmatvedībā "ielien" pēc 160 stundu kursiem - mēs esam sašutušas - "sama buxgalter", bet kad "jāielien" darba aizsardzībā! O! Pirmās! Karogs rokās! Kurš ta' cits, ja ne es-grāmatvede! Un nemaz neizbrīna, ka neko no tā nejēdzam!
Andaz
Andaz 13.04.2011 13:52
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.