Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
ja laikā neiesniedz gada pārskatu К списку тем
Pixene83 11.04.2011 16:07
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Ответы (18)
Gada pārskatus koriģēt nav iespējams, tikai nākošā gadā 2012. par 2011. nodot saskaņā ar LGS ievaddatu korekciju.
Noteikti klāt jābūt kādiem paskaidrojumiem ko koriģēju un kapēc? Nekad neēsmu saskārusies ar gada pārskata labošanu, tāpēc gribu saprast kā labāk-kavēt nodošanas termiņu vai iesniegt un tad labot pēc gada sākuma datus?!
Pixene83 11.04.2011 16:31
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
На моей памяти за 2 дня еще ни разу никого не штрафовали. Тем более, их система в последние дни наверняка гикнется. Я об ЭДС.
ну можете попробовать и задержать, сначала скорее всего пришлют бридинаюмс, у нас были такие бестолковые клиенты, которые не носили документы и годовые сдавали с задержками больше месяца, как ни странно никого не оштрафовали.
Dmitrijbo 11.04.2011 16:40
199 сообщений на сайте
199 сообщений на сайте
Domāju, ka vienīgā atskaite, ko EDS nepieņem pēc termiņa, ir VSAOI ziņojums. Arī PVN atskaitēm ir termiņi, ziņām par darba ņēmējiem utt, bet to visu EDS "ņem pretī" arī tad, ja ir nokavēts.
Ja vien pēdējā laikā nav notikušas nekādas izmaiņas, tad esmu vadījusi EDS maksātnespējīgu uzņēmumu GP arī rudenī - un nekādu problēmu.
Ja vien pēdējā laikā nav notikušas nekādas izmaiņas, tad esmu vadījusi EDS maksātnespējīgu uzņēmumu GP arī rudenī - un nekādu problēmu.
Es arī - pēc 2 gadiem. Bet VSAOI nepieņem, jo tas ir saistīts ar VSAA maksājumu atkarību no VSAOI. Un VSAA jau neies lēkāt.
Gada pārskatu kā jau iepriekš minēja LABOT varēs tikai tad, kad tiks iesniegts pārskats par 2011.gadu Ir iespējas dabūt no VID pagarinājumus gada pārskata iesniegšanai... nu vismaz bija tāda iespēja, kaut gan īpaši pretīmnākoši jau nu nebija tādai padarīšanai :D, bet mēģināt jau var!
Par gada pārskata labošanu...tur kur labojās, pielikumos bija klāt trešā ailīte- KORIĢĒTAIS!!!! Nu kaut kā tā
Par gada pārskata labošanu...tur kur labojās, pielikumos bija klāt trešā ailīte- KORIĢĒTAIS!!!! Nu kaut kā tā
Pirms 3. gadiem man arī bija tāda situācija, rakstīju VIDam iesniegumu, lai pagarina pārskata nodošanas termiņu(lūdzu tikai līdz 10. maijam), atnāca atbilde-ok.Pēc 15. jūnija izsauca uz VID , izrādās, ka pagarinājums attiecas tikai uz Uzņēmuma ienākuma deklarāciju, nevis uz Gada pārskatu.Pēc garas sarunas mums piešķīra tikai 100Ls.Tā kā labāk ir nodot kāds tas pārskats ir un nākamajā gadā saskaņā ar standartu koriģēt.
Tt7
Нее, в этом годе расслабиться не удасться, 30 апреля рабочий день, потому как 3 мая отдохиваем
-------------------
Vai tad šogad pārceļ 3.maijuuz 30.aprīli? Es, varbūt, esmu ko palaidusi garām?
Un VIDā ar teica, ka pēdējais Gada pārskata nodošanas termiņš ir 2.maijs jo 30 iekrītot sestdienā.
Man par Gada pārskata termiņu nav aktuāli, bet citā ziņā vajadzētu zināt: vai 30.aprīlī jāstrādā vai nē?
Apgaismojiet, lūdzu, mani šai jautajumā
Нее, в этом годе расслабиться не удасться, 30 апреля рабочий день, потому как 3 мая отдохиваем
-------------------
Vai tad šogad pārceļ 3.maijuuz 30.aprīli? Es, varbūt, esmu ko palaidusi garām?
Un VIDā ar teica, ka pēdējais Gada pārskata nodošanas termiņš ir 2.maijs jo 30 iekrītot sestdienā.
Man par Gada pārskata termiņu nav aktuāli, bet citā ziņā vajadzētu zināt: vai 30.aprīlī jāstrādā vai nē?
Apgaismojiet, lūdzu, mani šai jautajumā
Dinaro 12.04.2011 09:43
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Ok, paldies par atbildēm, jāsarauj līdz 2.maijam Man vienkārši ir tā, ka nesakrīt atikumi ar VID tieshi par PVN, biju domājusi salabot atskaites, tad salīdzināties.....bet izskatās, ka to nepaspēšu. Jo tiklīdz labošu atskaites, būs jālabo arī gada pārskats............
Pixene83 12.04.2011 10:52
5 сообщений на сайте
5 сообщений на сайте
Gadās
Dinaro 12.04.2011 13:10
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть