Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Система электронного декларирования (EDS)

EDS - nodoklu gramatina К списку тем

EDS - nodoklu gramatina
Vai varat palīdzēt! Vai EDS var iesniegt informāciju par darbinieka nodokla grāmatiņu vai jabrauc uz VID isnieg nodokļa grāmatiņu? Paldies!
Aiira
Aiira 11.04.2011 19:14
5 сообщений на сайте

Ответы (12)

Kāds gan EDS sakars ar nodokļu grāmatiņu???
Asne
Asne 11.04.2011 19:39
248 сообщений на сайте
нет, через ЕДС нельзя. нужно в СГД самому относить налоговую книжку ( лицам, ведущим хоз.деятельность), чтобы иметь право на необлагаемый минимум. Правда, не скажу , где об этом написано. Мне лично знакомая об этом сказала... Правда, нужно это было сделать до 01 апреля.Кто нибудь облагадает более полной информацией?
Viksa
Viksa 11.04.2011 19:48
1506 сообщений на сайте
Es nesaprotu. ka sanak ja nav nodoklu grāmatiņa tad nemaksā par apgadājamie un neapliekamais minimums nav un ja ir nodoklu gramatina tad tas vis ir. tad apgaismo mani lūdzu kā tad sanāk tas vis. ka pareizi iesniegt soc atskaiti ikmēneša.. nesparotu. VID tak vai tad nonokla grāmatiņa darbiniekam nav jāsniedz?
Aiira
Aiira 11.04.2011 19:49
5 сообщений на сайте
""VID tak vai tad nonokla grāmatiņa darbiniekam nav jāsniedz? ""

Vid izsniedz darbiniekam nodokļa grāmatiņu, bet, ko dara barbinieks ar to grāmatiņu, VID vairs nezina. Un grāmatvedim galvenais neapliekamā minimuma piemērošanā, gan atvieglojumu piemērošanā ir - vai nu ir tieši pie Jums iesniegta šī nodokļu grāmatiņa vai nav. Ja ir, tad viss ir Jūsu uzņēmumā jāpiemēro, ja nav, tad, iespējams, ka darbinieks to iesniedzis citā darba vietā, un Jums nav pamata to piemērot.

Jautājiet pašam darbiniekam, kas notiek ar viņa nodokļa grāmatiņu. Iespējams, ka tā viņam ir iesniegta citur. Ko saka viņš pats?
Vijoliite
Vijoliite 11.04.2011 20:09
1711 сообщений на сайте
Īsts grāmatveža jautājums!:-O
Kirsbauma
Kirsbauma 11.04.2011 20:09
1581 сообщение на сайте
Skaidrs tagad man tikai, tad jāiesniedz soc atskaite caur EDS un vēl kāds papīrs ir jāiesniedz skarā ar darbiniekiem katru mēnesi?
Aiira
Aiira 11.04.2011 20:18
5 сообщений на сайте
Nu tiešām... īsts grāmatveža jautājums:-O

Kāds vēl PAPĪRS jāiesniedz sakarā ar....

Nu dien sasmējos!
Mazamazina
Mazamazina 11.04.2011 20:50
264 сообщения на сайте
"vēl kāds papīrs ir jāiesniedz skarā ar darbiniekiem katru mēnesi?"

Katru mēnesi nekas vairāk.Man ir skumji par jautājumiem un Jūsu attieksmi pret to, ko dara grāmatveži. J ā m ā c ā s !
Vijoliite
Vijoliite 11.04.2011 20:53
1711 сообщений на сайте
ja es buutu gramatvede tad jau butu ok, bet es esmu tikai praktikante tapeec tadi jautājumi...:-(
Aiira
Aiira 11.04.2011 21:02
5 сообщений на сайте
Būs jau labi, tikai jāmācās, un kā praktikantam vairāk jājautā savam prakses vadītājam. Viņš labāk sapratīs Jūsu jautājumus un palīdzēs tos noformulēt pareizi. Lai veicas!
Vijoliite
Vijoliite 11.04.2011 21:11
1711 сообщений на сайте
Lietotāja vārds Aiira

E-pasta adrese studijahops@gmail.com

Reģistrācijas datums 04.01.2011 12:36

Nodarbošanās Grāmatvedis

Vai tiešām??:-O
Anahari
Anahari 11.04.2011 21:53
517 сообщений на сайте
Esmu praktikante pie viņas... Un naku iekšā caur viņas profilu....
Aiira
Aiira 12.04.2011 10:27
5 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.