Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
MUN и аванс полученный в марте К списку тем
167 сообщений на сайте
Ответы (24)
Что-ж вы тут удивляетесь - всем же сказано - в MUN бухгалтерии нету, то, что там есть сможет каждый "сам бухгалтер".:-S
167 сообщений на сайте
167 сообщений на сайте
Mikrouzņēmumi, kuri, kārtojot grāmatvedību ievēro Gada pārskatu likumu, katra ceturkšņa apgrozījumu (saimnieciskās darbības ieņēmumus) nosaka, ņemot vērā attiecīgajā periodā peļņas vai zaudējumu aprēķina posteņos uzrādīto saimnieciskās darbības ieņēmumu kopsummu, neatkarīgi kādā ieņēmumu postenī tie ir uzrādīti.
167 сообщений на сайте
167 сообщений на сайте
167 сообщений на сайте
167 сообщений на сайте
5) apgrozījums — mikrouzņēmuma saimnieciskās darbības ieņēmumi;
Latvijas grāmatvedības standarts Nr.6 "Ieņēmumi"
2.7. Pasūtījums ar avansa maksājumu
Ja, pieņemot pasūtījumu, no pircēja tiek saņemts avansa maksājums, bet pasūtītās preces vēl izgatavojamas vai nopērkamas no trešās personas, lai tās piegādātu pircējam, tad pārdevējs ieņēmumus uzskaita tikai pēc tam, kad pasūtījums izpildīts (preces piegādātas pircējam).
Это с каких таких пор??? В ПВН декларацию попадают ОБЛАГАЕМЫЕ (или необлагаемые) СДЕЛКИ!!!! Но никак не оборот!!!
167 сообщений на сайте
167 сообщений на сайте
ja ze govorju, poboltatj hochetsja. 167 сообщений на сайте