Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kas jānodod individuāla darba veicējam К списку тем
Kas jānodod individuāla darba veicējam
Palīdziet mākslinieciskai dvēselei, kuras uzdevumā rakstu. Tantes no 1898 nav sazvanāmas.
Kas jānodod individuāla darba veicējam VIDā līdz 15. aprīlim un kādā formā? Darbs uzsākts pagājušā gada nogalē. Vai tas ieņēmumu un izdevumu žurnāls arī kādam regulāri jāuzrāda, vai tikai tad, ja tiek veikta pārbaude?
Paldies!
Ответы (20)
Pirmkārt, bija jānodod gada deklarācija līdz 1. aprīlim. Žurnālu rāda, ja ir pārbaude.
Inz, paldies! Gada deklarāciju viņa arī nodeva līdz 1.aprīlim (visas tās D, atvainojos par izteicienu, veidlapas). Ņemot vērā iemaksas privātajā pensiju fondā, gada apliekamais ienākums bija vien padsmit latu par diviem darbības mēnešiem.
Tagad no saites, ko iedeva Andaz, nojaušu, ka tad pat, 1.aprīlī, vajadzēja nodot arī Iedzīvotāju ienākuma nodokļa avansa maksājumu aprēķinu. Ne tā?
Un pagaidām tas būtu VISS?
Viņa mums nav pārāk lielos draugos ar datoru, tāpēc gada deklarāciju viņa iesniedza vecajā labajā papīra formā ("iemeta kastē"). Cik noprotu, to avansa maksājuma aprēķinu var, un vajag, aizpildīt EDS-ā. Kā domājat, viņai labāk to izdarīt elektroniski, vai tāpat kā gada deklarāciju, uz papīra?
Kādas var būt sankcijas par termiņa neievērošanu?
Ja ir iespejams tad sniegsiet elektroniski.
Pati aizmirsu par šo atskaiti un šodien saņemu atgadinājumu no VID
Annaeglite, atgādinājums atnāca EDS-ā, vai kādā veidā?
"Viņa mums nav pārāk lielos draugos ar datoru.." - VIŅA ir KAS? Grāmatvede? Tad pieņemiet tomēr tādu, kas saprot grāmatvedību. Uz grāmatvedi (labu) taupīt nedrīkst. Pēc tam soda naudās noslīksiet!
VIŅA ir jauka sieviete ar mākslinieka dvēseli, kam grāmatvedība izraisa riebumu. Es viņai palīdzu. "Saimnieciskā darbība" nav tik plaša, lai vēl ņemtos ar kaut kādu grāmatvedi.
Starp citu, kur var uzzināt kontu, kurā ieskaitīt to iedzīvotāju ienākuma nodokli. VIDā teica, ka esot viņu mājas lapā sadaļā "Noderīgi", tomēr es tur neatrodu. Deklarēti esam Rīgā.
.... lai vēl ņemtos ar kaut kādu grāmatvedi....
Nu - nu......
tad jau pašiem visu jāmak, nav ko jautājumus "kaut kādam" nahaļavu uzdot
Лида, щас же перестань поощрять халявщиков
Ok
Es te visas esam jaukas ar mākslinieciskām dvēselēm, bet zobus tomēr pašas nelabojam, kaut arī zobu bojājumu nav daudz, apavus labot arī nesam meistaram, mašīnas arī vedam uz servisu, ... nu kaut kā tā dzīvojam.
Patiesībā gribēju nedaudz pakašķēties. Jūs būsit pārsteigtas, īstenībā pats esmu izbijis grāmatvedis... ar mākslinieka dvēseli
Лида, не слушай, будим дружить.
Gribēju vēl uzdot jautājumus par Tildes Jumi, bet Andaz dēļ - так и быть, sakodīšu zobus un urbšos cauri pats...
Manis dēļ nevajag sakost zobus un urbties
Labāk te jautāt
http://forums.tilde.lv/
Закрыть
Краткое описание нарушения