Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Personīgais Zalktis.... К списку тем

Personīgais Zalktis....
Labrīt!Man ir licence Zalktim,uz mana vārda.tagad gribu vienam kooperatīvam sataisīt gada pārskatu..bet kā lai es noformāju savu saistību ar kooperatīvu?Ja neesmu ne biedrs,nekas.Neesmu arī pašnodarbinātā.
Sella
Sella 14.04.2011 09:41
377 сообщений на сайте

Ответы (7)

Zvani Zalktim un pajautā. Cik zinu, pašnodarbinātie veic gr. uzskaiti. Attiecīgi līgums, utt.
Dimma
Dimma 14.04.2011 10:01
1727 сообщений на сайте
Man arī personīgais uz darba Zalktis. Neesmu pašnodarbinātā, bet visās savās darba vietās man ir darba līgums, kuram pielikumā ir ļoti vienkārša tekstā vienošanās par to, ka es dokumentu apstrādē izmantošu savu personīgo licecēto grāmatvedības programmu( tāpat kā pildspalvu, kalkulatoru vai papīru). Nu attiecīgi arī darba līgumā tas arī ir kā viens no līguma punktiem.

Kā tas ir biedrībai nu gan nezinu. Viņi var noformēt darbā kaut uz mazu laiciņu un par samaksu darbiniekus? Es to nezinu.
Vijoliite
Vijoliite 14.04.2011 10:30
1711 сообщений на сайте
"Man arī personīgais uz darba Zalktis."

Nevar no šĪ teikuma neko saprast:-). Tur "uz" vietā vajag "un".
Vijoliite
Vijoliite 14.04.2011 10:31
1711 сообщений на сайте
" dokumentu apstrādē izmantošu savu personīgo licecēto grāmatvedības programmu( tāpat kā pildspalvu, kalkulatoru vai papīru). " - программа не ручка, не калькулятор и не бумага, а работодатель должен обеспечить наёмного работника средствами труда, иначе он работает не по трудовому договору.
Makssoft
Makssoft 14.04.2011 11:04
24096 сообщений на сайте
Tātad izlobīju no teiktā-reāli vajadzētu noslēgt darba līgumu kaut uz dažām dienām..

Nez vai tādam kooperatīvam varētu noslēgt līgumu par noteikta pakalpojuma veikšanu?Es sataisu bilanci,saņemu savu atlīdzību un no manis ietur IIN izmaksas vietā..

Tad varbūt es reāli drīkstētu izmantot savu Zalkti?
Sella
Sella 14.04.2011 11:35
377 сообщений на сайте
Man ir bijušas divos uzņēmumos VID tematiskās pārbaudes, un nav bijis problēmu par šādu sadarbības veidu, tāpēc par to es droši rakstu.Essaprotu Maksoft komentāru, un tā tas diemžēl ir, ka darba devējs nenovērtē to kā pakalpojumu kopumā un samaksa ir tikai darba alga un it kā par savu algu pērc, ko gribi, un veic savus pienākumus, kā gribi.Strādāju mājās, protams, ka izmaksas ir lielākas,bet darba alga sedz šīs izmaksas.
Vijoliite
Vijoliite 15.04.2011 06:07
1711 сообщений на сайте
Tas drošībai, ka es viena nedomāju tā:)

http://www.vgk.lv/lv/forum/2/97934/
Vijoliite
Vijoliite 15.04.2011 06:09
1711 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.