Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Bilance
Pagājušajā gadā tika nepareizi iegrāmatota PVN nokavējuma nauda 7Ls. Sanācā tā, ka ir par daudz nokavējuma nauda un uzrādījās, ka pvn pārmaksa ir 229, bet šogad skatos, ka bija jābūt 236.
Kā šo kļūdu izlabot. Vao jāsniedz kļūdu labojums? It kā jau 7Ls nav tik būtiska summa, lai visu iesniegtu no jauna?
Ответы (11)
Bilance par 2010 gadu? Es nedomāju ka 7 latu dēļ būtu kkas jālabo! Ieliksiet šogad
sanāk, ka nepareizi ir 2009. gada bilancē.
Tad 2009. gadu nevajag aiztikt, lai tas paliek kāds ir?
Kā pareizi es varu uzrādīt, ka pagājušajā gadā tika divas reizes iegrāmatoti tie 7 lati??? Palielinot samaksāto PVN par 7ls?
Jāveic konta atlikumu korekciju caur 8 kontu.
pašlaik man stāv 7ls atlikums K8610. kāds kontējums būs tai korekvijai? pēc mana kontējuma man nesanāca. D8160 K5721 un D8160 K8610.
Nu gan Jums ir baigās problēmas.Piegrāmatojiet šogad to nokavējuma naudu D 82XX K 5721 = 7 Ls, palieliniet apliekamo ienākumu UIN un dzīvojiet laimīgi.
Sanācā tā, ka ir par daudz nokavējuma nauda un uzrādījās, ka pvn pārmaksa ir 229, bet šogad skatos, ka bija jābūt 236.
Ā tad nokavējumu naudu vajag mazāku. Nu tad grāmatojiet otrādi D 5721 K 81XX - samazināta nokavējuma nauda.
Nokavējuma naudu neiesaku mazināt. Ja UIN soda naudās ir vienīgi nokavējuma nauda tad VID līdzinot ar viņu datu bāzē uzskaitīto nokavējuma naudu aizrāda ka NN pēc vid datiem ir lielāka nekā uzrādīts UIN deklarācijā un liek precizēt UIN-
No tā laika ja prasās samazināt aprēķināto nokavējumu naudu izeju caur pārējiem ieņēmumiem no kreditoru norakstīšanas.
Tad grāmatojiet D 5721 K 81XX Kreditoru parādu dzēšana, tad neies pie nokavējuma naudām un VID neko nevarēs teikt.Kautgan arī grāmatojumam caur nokavējuma naudām ir savs pamatojums, ko var VID paskaidrot un neko neliks labot.
Skaidrs. Šo grāmatojumu veikt 2009. gadā, lai uz 2010. gadu sākumu viss būtu pareizi un tā pārmaksa vairs neparādītos?
Nē šo grāmatojumu, ja negribiet koriģēt UIN dekl. un labot iepriekšejo periodu kļūdas šinī gadā saskaņā ar LGS , jāveic šinī gadā.
Закрыть
Краткое описание нарушения