Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Система электронного декларирования (EDS)
SOS К списку тем
Tajak 17.04.2011 21:33
168 сообщений на сайте
168 сообщений на сайте
Ответы (68)
Мои воскресные исправления НДС только сейчас стали проходить. Такое и раньше было. Думаю, не стоит волноваться, если отчет подписан и стоит в списке в статусе "Iesniegts".
Julija_k 19.04.2011 23:35
2014 сообщений на сайте
2014 сообщений на сайте
Слава те яйца прошли все отчеты.:-D
Sof_b 20.04.2011 08:39
1927 сообщений на сайте
1927 сообщений на сайте
Поспешишь - людей насмешишь.
Kurš izdomāja, ka pārskats jāiesniedz vēlreiz, kamēr iepriekšējais nav pieņemts vai nav noraidīts?
Man nekas tāds prātā neienāktu.
Kurš izdomāja, ka pārskats jāiesniedz vēlreiz, kamēr iepriekšējais nav pieņemts vai nav noraidīts?
Man nekas tāds prātā neienāktu.
Un ja es saslimu, un man neizdevās nodot abas atkaite (ta VSA un PVN), ko man tagad dariit?
Nodot ar nullēm prec tam precizēt, vai meiginat eikachat jaunas.
Luudzu dotiet padmu
Nodot ar nullēm prec tam precizēt, vai meiginat eikachat jaunas.
Luudzu dotiet padmu
PVN nododiet kā ir, EDS paņems pretī. Soc. atskaitē alga un soc.nod pa nullēm, ja bija IIN - tad faktisko.
Nākamajā mēnesī neaizmirstiet trūkstošos ciparus (jūlija algu un soc.iemaksas) parādīt atbilstošajās ailēs kā precizētos ienākumus un precizētās iemaksas.
Nākamajā mēnesī neaizmirstiet trūkstošos ciparus (jūlija algu un soc.iemaksas) parādīt atbilstošajās ailēs kā precizētos ienākumus un precizētās iemaksas.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть