Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
UIN samazināšana К списку тем
Ornela 19.04.2011 12:25
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
Ответы (3)
Valde var pieņemt lēmumu norakstīt debitora parādu uz zaudējumiem un par tik palielināt apliekamo ienākumu UIN deklarācijā.
Ja Jums nav bijuši izveidoti uzkrājumi, Jūs arī nevarat samazināt apliekamo ienākumu par uzkrājumu samazināšanas summu, jo Jums nav ko samazināt.
Jūs varat izveidot uzkrājumu, tas samazinās Jūsu peļņu, bet ne maksājamo UIN, jo par izveidotajiem uzkrājumiem jāpalielina apliekamais ienākums.
Ja Jums nav bijuši izveidoti uzkrājumi, Jūs arī nevarat samazināt apliekamo ienākumu par uzkrājumu samazināšanas summu, jo Jums nav ko samazināt.
Jūs varat izveidot uzkrājumu, tas samazinās Jūsu peļņu, bet ne maksājamo UIN, jo par izveidotajiem uzkrājumiem jāpalielina apliekamais ienākums.
Aronija 19.04.2011 12:40
40 сообщений на сайте
40 сообщений на сайте
paldies, bet vai es varu norakstīt jau tos 50 %? no zaudējumu summas pamatojoties tikai ar valdes lēmumu? un vai marta pvn atskaitē es par šo summu varu koriģēt pvn? summa kuru ir parāda firma ir liela un arī pvn ir lielāks par 300 ls. vai man būtu jāgaida lēmums par bankrotu? jau iepriekš paldies!
Ornela 19.04.2011 13:17
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть