Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
AVS
Lūdzu atsaucieties kas strādā ar programmu AVS,kāda ir šī programma?Vai apmierina ar visu kas nepieciešams grāmatvedim vai viegli ar to strādāt uzņēmumam kuram ir ražošana?
SANCHO
Ответы (3)
Видела эту программу на одной фирме. Впечатление не очень. В оборотке остаток по счету 2380 никак не шел с распечатанным авансовым отчетом. Я не поняла, как это могло случится.
Programmai lielas iespējas- tikai jāprot tās pilnībā izmantot. Par nesakritībām izdrukātajā avansa norēķinā ar apgrozību- nu tā jau nav programmas vaina bet darbinieka. Lai kā tas nepatīk programma tikai izpilda mūsu ( grāmatvežu) dotās komandas.
Un galvenais- iestādīt visas programmas konfigurācijas pareizi- bieži labas programmas zākājam tikai dēl savas neprasmes tās pilnībā izmantot.
Pz: manā apkalpojamā uzņēmumā ar šo programmu kārto noliktavas uzskaiti- pati tālāk strādāju ar datiem Apvārsnī. Dabīgi ka man apvārsnis škiet ērtāks. Pārskatāmāki dokumentu saraksti, lielākas iespējas lietotājam pašam variēt ar dokumentu sarakstiem....
AVS ir salīdzinoši neelastīgs lietotājam šai ziņā.
Realizācijā apgādē man nepatika ka ja maksājumu dokumentu izveidošanas brīdī dokuments par kuru notiek naudas kustība nav ssistēmā ir problēmas pēc tam veidot sasaisti- bet kā jau teicu pilnīgi visās niansēs programmas iespējas nepārzinu lai dotu objektīvu vērtējumi- devu tikai ieskatu man zināmās niansēs.
"В оборотке остаток по счету 2380 никак не шел с распечатанным авансовым отчетом. Я не поняла, как это могло случится." - да просто, если в операционную книгу записываются итоговые проводки по дебетовым счетам. Они просто неактуальны, авансовый правили, проводки не обновили.
Закрыть
Краткое описание нарушения