Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Проблемы с ЕДС
У меня всегда с ЕДС проблеммы. Как сдавать отчёты, так система виснет и ничего не открываеться, и не отправляется...
что говорят в ВИДе по этому поводу? Можно ли в таком случае отправлять им отчёты заказным письмом?
Ответы (24)
она вас просто не любит, увы...
naimite hakera,drugih variantov net. vi imeete delo s robotom,kotorogo vid zaprogramirovalo v svoih interesah.
dokazat. eto netrudno.s privetom kika.
Posmotrite nastroiki Tools-Security-Trusted site, pochistite cookies,encoding postavte na unicode,No vi dolzni znatj svoju programmaturu.
A ot4eti uze "таком случае отправлять им отчёты заказным письмом"nezja .V VIDE u compa sdaite.Keyna flash s soboi.
А у меня раньше в соц отчете, когда набирала персональный код, то имя и фамилия автоматически появлялись, а теперь нет - приходится самой писать:'(
Теперь у всех так- фамилии вручную- защита данных...
Man arī problēma.Nevaru failus pievienot.Paskaidrojumusun lēmumus pievieno, bet, kad ielieku BILANCI,izmet vispār ārā no VID lapas. Faili ir ZIP formātā.
Vai vēl kāds ar kautko tādu ir saskāries? Ko darīt? Nervi čupā.
Dzidzi- es vienmēr aizpildu EDS piedāvāto bilanci un P vai Z aprēķinu, tikai pārējos kā failus pievienoju. Tas ilgu laiku neaizņem. Un būs kārtībā.
Vijolīte, bet man ir sataisīts tāds komplekts, kur ir aprakstīta grāmatvedības politika, kā arī bilances rindu atšifrējums,PZA rindu atšifrējums, nodokļu atšifrējums un to tad es gribēju pievienot 10.rindā.Bet mani met ārā.
Dzidzi, tā ir sataisīts papīrveidā visiem, bet EDSā vienalga obligāti vajag aizpildīt visas formas
Ja nevēlaties aizpildīt EDS piedāvātās Gada pārskata veidlapas, iesniedziet savu pārskatu pilnā apjomā sadaļā "Citi" - Informācija VID klientu apkalpošanas centriem.
Tur Jums neko nesviedīs ārā.
Nu tās kas EDS es jau arī aizpildīju, bet kur tad lai lieku to grāmatvedības politiku,bil.rindu atšifrējumus? Tieši tad,kad gribu pievienot failu ar šiem atšifrējumiem, mani met ārā.(lēmumu par GP apstiprināšanu pieņem,60-rindu par 54.pantakritērijiem pieņem, bet tieši ar to vienu failu met ārā)Gribu to pievienot 10-rindā-PIELIKUMS. Varbūt nepareizi?
Pārbaudiet Jūsu faila izmēru
Gada pārskatu saglabā EDS, bet ar uzraksu, ka kļūda"Jāpievieno fails 10,rindā-PIELIKUMS"
Tas var nozīmēt, ka Jūsu fails ir par lielu un tas nav pievienots
Может, кто знает, почему так: 23.04. приняты уточненные ПВН-декларации за пару месяцев. Чёрным по белому на мейл приходит писуля: "Pieņemt un iekļauts datu bāzē". А на деле получается - ни фига он не iekļauts, т.к. запросила распечатку, а в ней от изменений ни слуху, ни духу.
Приняты они, приняты... Но в базу так быстро не введут- дней 10-15 надо...
Так они что - руками вводят?????
Закрыть
Краткое описание нарушения