Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

VID un PayPal К списку тем

VID un PayPal
Sveiki, gribu godprātīgi maksāt nodokļus valstij un pagaidām arī nav bijušas problēmas. Tagad vēlos par saviem pakalpojumiem maksu saņemt ne tikai bankas kontā, bet arī caur paypal (elektroniskā maksājumu sistēma) - vēlāk no paypal var naudu pārskaitīt uz banku vai arī iztērēt pirkumiem. Kā ir ar VID? Vai man ir nepieciešams kāds speciāls dokuments vai arī varu vienkārši ceturkšņa beigās uztaisīt izdruku no paypal par ienākušajiem līdzekļie? Jau iepriekš paldies!
Nomnieks
Nomnieks 27.04.2011 18:58
7 сообщений на сайте

Ответы (5)

Pēc loģikas, ja caur jūsu PayPal kontu apgrozīsies tikai jūsu saimn.darbības ienākumi un tērēsiet ienākošo naudu tikai ar to saistītiem izdevumiem, un ja no šī konta ienāks naudas pārvedums jūsu bankas kontā,tad jā,variet.

Vid jau nav pieejas jūsu PayPal kontam, ir tikai Jūsu godīgums
Asne
Asne 27.04.2011 20:27
248 сообщений на сайте
Vienkārši izdrukājiet vispārskatāmākos pārskatus.
Asne
Asne 27.04.2011 20:30
248 сообщений на сайте
paldies par informāciju. Diezgan operatīvi atbildēja arī VID - 30 dienu laikā no paypal konta atvēršanas, par kontu ir jāinformē VID - pēc VID pieprasījuma varēs sagatavot pārskatus, bet nepieciešamības gadījumā jau pats VID var prasīt no paypal oficiālus dokumentus. Rēķina pusi gan vēl neesmu sapratis un tuvākajās dienās plānoju aizstaigāt līdz VID nodaļai, lai noskaidrotu vai pietiks tikai ar pārskatiem vai tomēr ir jāmēģina mistiskā kārtā sagatavot rēķinus ārvalstniekiem.
Nomnieks
Nomnieks 28.04.2011 16:04
7 сообщений на сайте
Ja Jūs gribiet tirgot savu preci caur kādu interneta veikalu, piem. eBay,tad zinu,ka tur ir tā, ka jūs rēķinu nemaz nerakstāt, bet tajā brīdī,kad pircējs nopērk, tad pats eBay pircējam nosūta savu invoice par jūsu preci,kurā ir preces nosaukums, summa, sūtīšanas izdevumi utt. un vienlaicīgi šo pašu rēķinu saņemat arī jūs, un tas tad arī ir vienīgais rēķins par darījumu,kurš ir noticis.

Kā vid sazinās ar payPal,to nezinu, gan jau ka viņiem ir savs kontakts ar Angliju..
Asne
Asne 28.04.2011 17:51
248 сообщений на сайте
Skaidrs par rēķiniem. Zinot cik spiedīgi apstākļi ir Valsts iestādēm, domāju, ka VID diez vai kādreiz ir sūtījuši ierakstītu vēstuli uz Kaliforniju - turklāt paypal diezvai ņemtu pretī vēstuli no kaut kādas LV iestādes, ja šis dokuments nebūs pārtulkots un notariāli apstiprināts vai nu pie mums vai LV vēstniecībā USA - bet teorētiski VID to varētu izdarīt
Nomnieks
Nomnieks 28.04.2011 20:20
7 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.