Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
kases grāmata elektroniskā veidā К списку тем
Sausene 28.04.2011 14:04
820 сообщений на сайте
820 сообщений на сайте
Ответы (7)
Ieņemuma un izdevuma orderi jādrukā un jāparaksta.
Es drukāju ieņēmumu un izdevumu žurnālu gada beigās.
Es drukāju ieņēmumu un izdevumu žurnālu gada beigās.
Visi ieņēmuma un izdevuma orderi ir jādrukā, ārprāc, man tie sanāk 100. gab mēneši, vai tad nav citas iespējas?
Sausene 28.04.2011 14:52
820 сообщений на сайте
820 сообщений на сайте
Man arī ir apmēram 100 mēnesī, bet orderis tiek drukāts naudas saņemšanas vai izsniegšanas brīdī, un tas ir apmēram 5gb. dienā. Vai tad tas ir ārprāc?:-D
33. Kasieris izsniedz no kases skaidro naudu tikai fiziskajai personai, kura kases izdevumu orderī vai izmaksu sarakstā (kredītiestādēs, krājaizdevu sabiedrībās un Latvijas Bankā — kases izmaksu attaisnojuma dokumentā) norādīta kā skaidrās naudas saņēmējs vai kurai ir attiecīga normatīvajos aktos noteiktā kārtībā sagatavota pilnvara (turpmāk — pilnvarotā persona). Skaidrā nauda tiek izsniegta tikai tad, kad fiziskā persona ir parakstījusies kases izdevumu orderī vai izmaksu sarakstā (kredītiestādēs, krājaizdevu sabiedrībās un Latvijas Bankā — kases izmaksu attaisnojuma dokumentā). Pilnvaru vai tās kopiju, ja pilnvara nav vienreizēja, pievieno kases izdevumu orderim vai izmaksu sarakstam (kredītiestādēs, krājaizdevu sabiedrībās un Latvijas Bankā — kases izmaksu attaisnojuma dokumentam).
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть