Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

kases grāmata elektroniskā veidā К списку тем

kases grāmata elektroniskā veidā
Saskaņā ar Kases operācijas uzskaites noteikumiem Nr. 584, kases grāmatu, ja ir licencēta datorprogramma var kārtot elektroniskā veidā. Es pareizi sapratu, ka iēnēmuma, izdevuma orderus nedrukāju (netērēju papīru), bet izdrukāju ieņēmuma, izdevuma žurnālu katru nedēļu, kā rī kases grāmatu katru nedēļu. Bet, ja vadība aizdod vai seņem naudu no uzņēmuma un iemaksā kasē, tad varbūt domāju, ka vajadzētu izdrukāt. K;ā Juūs vairākums dara? Paldies!
Sausene
Sausene 28.04.2011 14:04
820 сообщений на сайте

Ответы (7)

А где у вас получатель денег подписывается? Прямо в компе?
Albina
Albina 28.04.2011 14:05
64739 сообщений на сайте
Ieņemuma un izdevuma orderi jādrukā un jāparaksta.

Es drukāju ieņēmumu un izdevumu žurnālu gada beigās.
Pikapu
Pikapu 28.04.2011 14:18
328 сообщений на сайте
Visi ieņēmuma un izdevuma orderi ir jādrukā, ārprāc, man tie sanāk 100. gab mēneši, vai tad nav citas iespējas?
Sausene
Sausene 28.04.2011 14:52
820 сообщений на сайте
A ko tik daudz orderu???
Pikapu
Pikapu 28.04.2011 14:55
328 сообщений на сайте
Man arī ir apmēram 100 mēnesī, bet orderis tiek drukāts naudas saņemšanas vai izsniegšanas brīdī, un tas ir apmēram 5gb. dienā. Vai tad tas ir ārprāc?:-D
Abra
Abra 28.04.2011 15:04
2285 сообщений на сайте
У меня еще больше. Печатаем.
Albina
Albina 28.04.2011 15:06
64739 сообщений на сайте
33. Kasieris izsniedz no kases skaidro naudu tikai fiziskajai personai, kura kases izdevumu orderī vai izmaksu sarakstā (kredītiestādēs, krājaizdevu sabiedrībās un Latvijas Bankā — kases izmaksu attaisnojuma dokumentā) norādīta kā skaidrās naudas saņēmējs vai kurai ir attiecīga normatīvajos aktos noteiktā kārtībā sagatavota pilnvara (turpmāk — pilnvarotā persona). Skaidrā nauda tiek izsniegta tikai tad, kad fiziskā persona ir parakstījusies kases izdevumu orderī vai izmaksu sarakstā (kredītiestādēs, krājaizdevu sabiedrībās un Latvijas Bankā — kases izmaksu attaisnojuma dokumentā). Pilnvaru vai tās kopiju, ja pilnvara nav vienreizēja, pievieno kases izdevumu orderim vai izmaksu sarakstam (kredītiestādēs, krājaizdevu sabiedrībās un Latvijas Bankā — kases izmaksu attaisnojuma dokumentam).
Tehnolog
Tehnolog 28.04.2011 20:48
3135 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.