Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Zalktis atlikumi
Palīdziet lūdzu iesācējam!
Vai Zalktis dod iespēju pārreikināt atlikumus? ievadīju atlikumu uz 31,12, 10Ls kontam 5310 bet s.saldoprogramma pieskaitīja liekus 10Ls:-( t.i 20Ls Ko tagad darīt?
Ответы (13)
Tā nevar būt, ka programma pati kaut ko pieskaitīja, vienkārši esat nokļūdījusies par tiem 20 Ls ievadot datus, izejiet vēlreiz visam cauri.
nu tā arī izdarīju, visu nodzēsu un atkal ievadu no jauna bet rezultāts tas pats, kontu atlikumi ir pareizi 10Ls.
kad taisu konta apgrozījuma pārskatu tad rāda 20Ls bet zalktis nedod iespēju pārindeksēt datu bāzi? Strādāju pagaidām ar demo pētu programmu, tagad domāju vai pirkt
Un ko rāda virsgrāmata? Man gan nekad nav bijusi tāda problēma. Programma ir ļoti vienkārša un nav ne vainas.
Vai hronoloģiskais žurnāls arī ir tukšs - bez ierakstiem? Pati izmantoju Zalkti un esmu apmierināta
Natali_z lieta tāda kā tāda summa ir hronoloģiskajā žurnālā ierakstīta kā bankas izejošais maksājums
Montat virsgrāmatā parādās atlikums s.saldouz 01,12 kaut gan atlikumi ir uz 29,12?
vēl lieta tāda ka programma viena čeka summas ,tas ierakstīts hron.žurn kā izmaksas parāda kā attiecīgo kontu sākuma saldo, kaut gan saldo šiem kontiem nav:'(
Es īsti nesaprotu kā jūs ievadījāt atlikumus uz 31.12.10 Ls 10 kontā 5310, bet pēc tam Jums parādās tas hronoloģiskajā žurnālā kā bankas izekošais maksājums? Neko nesaprotu....
Iespējams Jūs norādījāt s.s konta 5310 debetā, bet vajadzēja kredītā. Jo pēc apmaksas Jums konts 5310 vajadzētu būt pa 0.00
Natali_Z uzrakstīšu ar konkrētiem skaitļiem: konta atlikums K5310 uz 31,12 ir 200Ls pa posteniem arī ir 200Ls. Kad skatos konta 5310 apgrozījumu (logs tāds augšā) tad s.saldokontam 5310 rāda 210Ls.
Summa 10Ls (starpība) ir hronoloģ. žurnālā kā izejošais bankas dokuments D5310 maksājam parādu piegādātājam no bankas konta.
Es īsti pati neko nevaru saprast:-<
Natali_z
vēl lieta tāda ka programma viena čeka summas ,D7k.g/K5310, D5721/K5310 tas ierakstīts hron.žurn kā izmaksas rāda kā attiecīgo kontu sākuma saldo, kaut gan saldo šiem kontiem nav
Sapratu tikai ka neiet galīgi konts 5310, visas problēmas saistās ar to:-<
Atveriet bankas dokumentus par agrākiem periodiem, izdzēsiet to mistisko maksājumu par 10 latiem un miers. Ja tā ir demo versija, varbūt tur bija kaut kādi paraugi.
Par tiem čekiem arī nesaprotu, kā tā vispār var būt. Vai Jūs čekus vadījāt caur avansa norēķiniem? Man tiešām nekād nav bijušas tādas problēmas zalktī, tāpēc grūti iedomāties, kas Jums tur notiek
Sākiet strādāt - uz pēdējo datumu iepriekšējā mēneša savadiet visus atlikumus norādot vai tas ir D vai K konts. Tad pārbaudiet vai D = K, ja tā ir variet sākt vadit iekš jaunos dokumentus . Nekas nekur nerādās divreiz un nekas neko pats nepieskaita. Neko nevajag pārrēķināt.
Закрыть
Краткое описание нарушения