Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
pamatlīdzekļa kartiņa Zalktī К списку тем
pamatlīdzekļa kartiņa Zalktī
Labdien!
Gribēju izdrukāt pamatlīdzekļa kartiņas katram pamatlīdzeklim programmā Zalktis, bet nekādīgi nesanāk. Vai kāda varētu pateikt kā izdrukāt?
Ответы (13)
PL > PL atskaites > PL uzskaites kartiņas( neatkarīgi no perioda). Tad tikai atvērt un Print.:-)
Es gan pati neesmu mēģinājusi tā izprintēt, bet augšā ir iespēja izvēlēties katru kartiņu atsevišķi uz zaļās bultiņas. Domāju, ka uzliekot Print, tiks izprintētas visas pēc kārtas.
Jā, bet man nekādīgi nesanāk, kā taisos atvērt man parādās programmas kļūda
Droši vien esat uzstādījusi nepareizu atlasi.Pamēģiniet drukāt piemēram, tikai kartas grupas PL vai vispār neatlasiet neko un drukājiet vesela kartiņas. Gan izdosies!:-)
Citu iespēju nav, Vijolīte pareizo ceļu uzrakstīja.
Jā, man arī rādījās"programmas kļūda"un atvērās tikai viena kartiņa.Sazinājos ar konsultantiem un viņi teica, ja ir 2011.gadapirmā versija tā var būt.Norādija adresi no kuras ielādēt failu un viss bija OK.Tā kā zvaniet konsultantiem.
man tieši tāpat - nesanāk, tas parādījās kopš uzinstalēju jauno versiju, domāju ka tur ir kāda kļūda. beigšu visus gada darbus, rakstīšu viņiem.
Man ir 2011.1.152 versija, tur var visu to izdarīt ar PL.Tā ir pēc jauninājumiem instalētā vēlreiz, tā kā tā arī būs tā vaina. Ļoti žēl, ka mājās man nav tās adreses, kuru iedeva "Zalktis". Tur ir jāieiet un pašam jāpaņem jaunāko versiju. Man arī bija, ka kaut kas kas negāja, pa telefonu pateica to adresi, tur vajag atslēgas kodu no līguma. Varbūt kāds uzrakstīs, nu, neatceros no galvas, tur burti kaut kādi bija.
katram ir savi burti un savi cipari.
Jauninājumu varat tagad paņemt no
www.sore.lvun uzinstalēt.
Aivars007- jā,jā,jā!:-)Nu tie burti bija atmiņā kā tādi, jo man tas vārds neko neizteica, lai atcerētos kā vārdu.
Закрыть
Краткое описание нарушения