Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
работники, Ау !
Здравствуйте,всем-всем
Столкнулись с проблемой, что не найти водителя, который бы добросовестно работал.Может, кто знает, как пригласить с другой страны работника.Какие налоги надо за него платить и, какая должна быть зарплата.Директор собирается сходить в Департамент миграции, a все не хватает времени.
Ответы (50)
А наши работодатели, или просто кидают после рейса, или предлагают такие копейки, что ни один человек идти не соглашается.
И не только водителей, а, практически, основное большинство таких работодателей, считают, что раз на работу взял, так облагодетельствовал на всю оставшуюся, а платить можно уже чисто символически, типа, безработица у нас и так пахать будет.
Piekrītu, ka ir uzņēmumi, kas naudu negrib maksāt, bet ir darbinieki, kas ir, piedodiet, pilnīgi mērkaķi (lai piedo man tie zvēriņi) - strādāt negrib, bet naudu saņemt gan grib tūkstošos.
Skatos, kas notiek ar kociniekiem - krīze visur, bet mežizstrādes darbinieku, kas normāli strādāt gribētu - nav. Meža tehnika milzu naudu maksā, iekāpj "traktorists" un tik vālē neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi, salauž visu, kas laužams. Bet alga nav nekāda mazā. 500-600 lati uz rokas mūsdienās ir ļoti liela alga.
Nav mūsu valstī nekādas krīzes!
Krīze ir cilvēkiem galvā!
20 gadu demokrātija ir sabojājusi lielāko daļu sabiedrības!
Man vispār bail padomāt, kādā sabiedrībā dzīvos mani mazbērni, ja jau tagad 8.klasesskolniece, ko skolotāja izsauc atbildēt, atbild - es šodien nevaru atbildēt, jo vakar taisīju abortu.
Es to neizdomāju, tas ir no reālās dzīves, jo man māsīca ir skolotāja un 8.klasesaudzinātāja.
Piekrītu Aivaram - krīze ir galvā. Izlaidušies, pierada grābt un nedomāt par sekām. Tagad daļa parādnieku bēg uz ārzemēm, lai izvairītos no parādu nomaksas, bet, kur tu aizbēgsi! Lielākās bankas jau atrod arī Īrijā un Anglijā "noslēpušos".
No sirds pievienojos Andaz, tiko meklējām tirdzniecības pārstāvi.Pieņēma puisi it kā normālu,iedeva mobilo, mašīnu. Labi , ka šefs pakontrolēja, viņš nevis pie klientiem brauca, bet gan ar makšķerēm atgriezās vakarā pēc darba.
Negrib strādāt neviens, un tik daudz cik pats šefs strādā , es tiešam nevienu citu neesmu redzējusi .
Nu lūk! Un te nu ir kārtējais pierādījums, ka ceļazīmes un maršruta lapas vajag! Un arī kādu info tur norādīt.
Vajag gan datumu, gan izbraukšanas un iebraukšanas laikus, gan klinetu snorādīt, gan pamatojumu braucienam aprakstīt, gan attaisnojumu dokumentu pierakstīt, gan kilometrāžu, gan degvielas patēriņa normas. Priekš tādiem darbiniekiem vēl ir jābūt vadītāja apstiprinātiem maršrutiem ar kilometrāžu. Un nolikumam, kurā noteikts, ka rakstiski jāpamato maršruta neievērošana un jāatmaksā gan pārtērētā degviela, gan automašīnas izmaksas pēc uzņēmuma cenrāža.
Nekur tālu aizbēgt nevar - tikko kā vienam bēguļotājam tiesu izpildītājs algas kontu bankā nobloķēja. Nezinu vēl, kā tas viss beigsies.
работаю в транспортной фирме..не то слово...что водителей нет..гробят технику..надувают фирму и убегают просто исчезают..ужасс .. то пьяницы.. то игроки .. то летуны..текучка жуткая.. мы сделали по другому..просто сократили парк ..и оставили костяк лучших..и работают отлично..головной боли меньше..
- А у нас текучки нет!
- А у нас то какая текучка, ой какая текучка...
- Так это ты, чоли,
Ак ты, сучка крашена!
Закрыть
Краткое описание нарушения