Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Pieskaitāmās izmaksas 1C Tirdzniecība un grāmatvedībā К списку тем

Pieskaitāmās izmaksas 1C Tirdzniecība un grāmatvedībā
Labdien! Nesen sāku strādāt ar 1C, tādēļ radās jautājums, kā Jūs veicat uzskaiti pieskaitāmām izmaksām (iegādes invoice). Transports, muita, u.t.t. Ja šīs izmaksas pievieno preces pašizmaksai - uz grāmatvedību "aiziet" nepareizā summa, savukārt, ja nepievieno pašizmaksai - tirdzniecības cilvēki neredz patieso pašizmaksu. Diemžēl nereti transporta rēķini pienāk pat par 2 nedēļu nokavēšanos. Lūdzu padalieties pieredzē. Jau iepriekš paldies
Initons
Initons 16.05.2011 14:45
нет сообщений на сайте

Ответы (13)

Jums jāzvana tai firmai, kur Jūs esat pirkuši šo programmu.....jo šīs programmas atšķirās. Katram pārdevējam ir sava.:-)
Sletla
Sletla 16.05.2011 16:41
13525 сообщений на сайте
Paldies,Sletla! Protams, ka zvanīju firmai. Man teica, ka ir divas izvēles - vai nu uz grāmatvedību iet invoica summa, kurā ir kopsumma ir par pieskaitāmām izmaksām lielāka (ja liek pazīmi "iegrāmatojot ieskaitīt izdevumus preču pašizmaksā"), kas nebūtu pareizi, jo transporta rēķinu piestāda cits uzņēmums - ne piegādātājs. Vai arī, ja šo atzīmi neliek - preču pašizmaksā pieskaitāmās izmaksas parādās tikai preču kartiņā - kur, protams, menedžeri neieskatās izrakstot PPR :(.

Par programmas iespējām (nespējām)man ir skaidrs - es gribēju uzzināt kā citi kolēģi risina šo jautājumu. Šādā veidā ienākošo invoicu ir daudz - tādēļ uzskaiti papildus veikt excelī ir sarežģīti.
Initons
Initons 17.05.2011 09:59
нет сообщений на сайте
Nu tad, lai kolēģi varētu Jums palīdzēt, nosauciet Jūsu programmas versiju un autoru!
Sletla
Sletla 17.05.2011 10:42
13525 сообщений на сайте
1C:Предприятие 7,7 для SQL; Apkalpo mūs Fast soft. Par autoru gan man nav ziņu
Initons
Initons 17.05.2011 12:44
нет сообщений на сайте
"Apkalpo mūs Fast soft. Par autoru gan man nav ziņu" - vai tas nozīmē, ka programma nav pirkta Fast Softā?
Sletla
Sletla 17.05.2011 12:52
13525 сообщений на сайте
Šī versija noteikti ir pirkta Fast Softā.
Initons
Initons 17.05.2011 12:55
нет сообщений на сайте
Nu tas nozīme, ka viņi ir arī autori

Tagad gaidat....varbūt atsauksies kāds, kurš joprojam izmanto 1C:Предприятие 7,7 Fast Softa
Sletla
Sletla 17.05.2011 13:03
13525 сообщений на сайте
Paldies Sletla par padomiem un uzvedinošiem jautājumiem
Initons
Initons 17.05.2011 13:14
нет сообщений на сайте
Vēl viens jautājums - vai astotajā versijā šis jautājums ir atrisināts? Varbūt ir vērts pāriet uz 8 versiju?
Initons
Initons 17.05.2011 13:20
нет сообщений на сайте
To Jums jāprasa Fast Softam... Piemēram, mana programmā (8-tā versija 1C no firmas EĻMI)ar to viss ir OK!:-)
Sletla
Sletla 17.05.2011 13:27
13525 сообщений на сайте
Vai drīkstu vēl nedaudz pakavēt Jūsu laiku Sletla un pajautāt kā izpaužās "OK"?
Initons
Initons 17.05.2011 13:33
нет сообщений на сайте
Man atnāk prece, kuru, piemeram, atveda cita firma. Programmā 1C:Tirdznicības vadība 8 es ivadu Ienākošo pavadzīmi ar visām precēm. Pēc tam, pamatojoties uz šis ievestas pavadzīmes (programmā ir tāda specialā opcija)es ivadu citu dokumentu, piemeram, rēķinu no Transporta firmas un tur es transporta firmas pakalpjumus varu proporcionāli "размазать":-) pa iepirktām precēm. Līdz ar to preču pašizmaksa man palielināsies par transporta izdevumiem.
Sletla
Sletla 17.05.2011 13:54
13525 сообщений на сайте
Bet tālāk...kas man aiziet uz grāmatvedību ir atkarīgs no tā, vai grāmatvedībā man ir, vai nav noliktavas uzskaite. Tur ir daudz dažadu variantu...
Sletla
Sletla 17.05.2011 13:57
13525 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.