Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Seminārs par ēdināšanu Igaunijā PVN К списку тем

Seminārs par ēdināšanu Igaunijā PVN
Labdien! Sakiet, lūdzu, ja Latvijas PVN maksātājs organizē ēdināšanas semināru Igaunijas PVN maksātājam un ved līdzi savas izejvielas, vai rēķins ir ar 0% likmi un otrs jautājums, vai var atskaitīt priekšnodoklī PVN par Latvijā iegādātajām izejvielām?
Daceneste
Daceneste 20.05.2011 15:18
142 сообщения на сайте

Ответы (2)

Manuprāt situācija atbilst standarta situācijai PVN likuma 4.1. panta izprātnē kad (4.daļa)pakalpojums tiek sniegts personai, kura veic saimniecisko darbību un 4.daļas 1/punkts - pakalpojuma sniegšanas vieta būs pakalpojuma saņēmēja saimnieciskās darbības mītnes vieta. Rēķins nebūs ar 0% likmi (0 likmes piemērošana aprakstīta likuma 7.pantā un tas nav Jūsu gadījums). Jūsu darījumā pakalpojuma saņēmējs ir atbildīgs par nodokļa nomaksu. Par izejvielam kas ir iegādātas semināra organizēšanai var atskaitīt priekšnodokli, jo izejvielu iegāde ir saistīta ar Jūsu saimniecisko darbību.
Kukuku
Kukuku 20.05.2011 16:06
166 сообщений на сайте
Paldies!
Daceneste
Daceneste 20.05.2011 16:24
142 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.