Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
gada pārskats К списку тем
Elita__11 30.05.2011 09:31
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (13)
1 строка декларации должна совпадать с Peļņa vai zaudējumi pirms nodokļiem
После корректировки не может совпадать, т.к. в корректировке отражается налоговый износ, которого нет в проводках.
После корректировки не может совпадать, т.к. в корректировке отражается налоговый износ, которого нет в проводках.
Es saprotu, ka jautājums ir par uzņēmuma ienākuma nodokli. Tam ir jāsakrīt deklarācijā un peļņas vai zaudējumu aprēķinā.
nu lūk, te jau ir tie paši divi viedokļi, nevar sakrist un ir jāsakrīt.
Bet ņemot peļņu pirms nodokļiem Uzņēmuma ienākuma nod. deklarācijā, seko koriģēšana, un tur ir cita summa.
Tad sanāk ka peļņas un zaudējuma aprēķinā man jāieraksta tā summa, kas aprēķināta UIN?
Bet ņemot peļņu pirms nodokļiem Uzņēmuma ienākuma nod. deklarācijā, seko koriģēšana, un tur ir cita summa.
Tad sanāk ka peļņas un zaudējuma aprēķinā man jāieraksta tā summa, kas aprēķināta UIN?
Elita__11 30.05.2011 09:56
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Pirmkārt opreģeļites ko Jūs gribiet, lai sakristu, abu rakstītāju viedokļi ir pareizi, tikai katrs runā par savu rindiņu. P/Z peļņa pirms nodokļiem sakrīt ar UIN dekl 1.rindu bet P/Z aprēķinātais UIN sakrīt ar UIN dekl.aprēķināto UIN nodokli un nav nekādu divu viwdokļu.
nu lūk, te jau ir tie paši divi viedokļi, nevar sakrist un ir jāsakrīt.
Elita__11 30.05.2011 10:17
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
3 soļi:
1. Sastādām PZA tiktāl, kamēr iegūstam peļņu pirms nodokļiem.
2. Šo skaitli ievietojam UIN deklarācijas 1.rindiņā, aizpildām UIN deklarāciju, un, ja visu korekciju rezultātā veidojas apliekams ienākums, aprēķinām nodokļa summu.
3. UIN nodokļa summu no UIN deklarācijas pārceļam uz PZA aprēķinu un aprēķinam neto peļņu.
1. Sastādām PZA tiktāl, kamēr iegūstam peļņu pirms nodokļiem.
2. Šo skaitli ievietojam UIN deklarācijas 1.rindiņā, aizpildām UIN deklarāciju, un, ja visu korekciju rezultātā veidojas apliekams ienākums, aprēķinām nodokļa summu.
3. UIN nodokļa summu no UIN deklarācijas pārceļam uz PZA aprēķinu un aprēķinam neto peļņu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть