Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Celtniecības un restaurācijas uzņēmums(FAQ) К списку тем
Celtniecības un restaurācijas uzņēmums(FAQ)
Labdien grāmatveži,
Ļoti vajag JŪSU palīdzība!
Esmu vēl students, pieredzes gandrīz nav (tikai prakse). Ļoti labs cilvēks piedāvā strādāt celtniecības un restaurācijas uzņēmumā, tādēļ gribu uzzināt ar kādiem grāmatvedības organizācijas dokumentiem strādā šī tipa uzņēmums? Grāmatvedības darbības pamatuzdevumi? Kādi pārskati jāsagatavo VID?
(Man ir pieredze ar tādām datorprogrammām: Microsoft Office 2007 un Tildes Jumis.)
Paldies par uzmanību.
Ответы (8)
Gramatvedība mūsu valstī ir visiem vienāda un atskaites visi uzņemumu sniedz vienādus. Tas ir labi ka, "Ļoti labs cilvēks piedāvā" Jums strādāt....bet...labāk viņam pieņemt darbā zinājošo grāmatvedi, jo tāda "mācīšamnās" ar stradajošo firmu var viņam iziet ļoti dārgi...;-)
Uzņēmums viņam ir mazs, un viņš pats visu kārto. Es viņam būšu kā palīgs.
tad jau labi kārtojat divatā kā tviks pārītis šokolādes:-/
Roncato! Tas nav svarīgi, liels uzemums ir vai mazs.
Grāmatvedība visiem ir vienāda. Un viņu vajag kārtot zinājošam cilvēkam, nevis māceklim...;-) Diez vai, ka Jūs iesiet ārstēties pie Medicīnas Akadēmijas studenta...:-D
Paldies par palīdzību! Pats tikšu galā...
Tātad ārstēsies pats!
Lai veicās!
Закрыть
Краткое описание нарушения