Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

preces iepirkšana no ES valstīm personīgām vajadzībām К списку тем

preces iepirkšana no ES valstīm personīgām vajadzībām
Sveiki,

Ja pērku kā fiziska persona, viss skaidrs - samaksāju preces pārdevēja noteikto cenu + atvešanas izmaksas un prece ir mana. Tā kā pērku no ES valstīm nekādi papildus nodokļi nav jāmaksā.

Bet kā ir, ja šo pašu procesu veicu kā juridiska persona, respektīvi iepērku preces, lai tirgotu, bet gribu arī šo to no ievestā paņemt sev personīgai lietošanai. Kā šo procesu izdarīt pareizi kā juridiskai personai, lai nebūtu nekādas problēmas ar nodokļiem un preču atlikumiem.

Paldies jau iepriekš
Supernatural
Supernatural 30.05.2011 16:42
3 сообщения на сайте

Ответы (5)

Caur policijas izolatoru Stabu ielā.

Aivars007
Aivars007 30.05.2011 16:47
26984 сообщения на сайте
Kā juridiska persona nopērkat ES, samaksājat pārdevējam, iegrāmatojat saņemtās preces. Pēc tam pārdodat sev kā fiziskai personai un norakstāt no preču krājumiem. Ja juridiska persona ir PVN maksātājs, fiziskai personai sanāks par 22 % dārgāk.
Vinnijsp
Vinnijsp 30.05.2011 16:56
308 сообщений на сайте
Покупаете одну часть на физическую персону, другую на юридическую.
Albina
Albina 31.05.2011 11:12
64739 сообщений на сайте
Paldies, ka palīdzējāt tikt skaidrībā

p.s Albina ideja nav slikta, ja vien piegādātājs būs ar mieru.
Supernatural
Supernatural 31.05.2011 14:37
3 сообщения на сайте
А piegādātāju-то какая разница, если и до этого он вам как физику без проблем продавал.
Albina
Albina 31.05.2011 19:08
64739 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.