Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
preces iepirkšana no ES valstīm personīgām vajadzībām К списку тем
preces iepirkšana no ES valstīm personīgām vajadzībām
Sveiki,
Ja pērku kā fiziska persona, viss skaidrs - samaksāju preces pārdevēja noteikto cenu + atvešanas izmaksas un prece ir mana. Tā kā pērku no ES valstīm nekādi papildus nodokļi nav jāmaksā.
Bet kā ir, ja šo pašu procesu veicu kā juridiska persona, respektīvi iepērku preces, lai tirgotu, bet gribu arī šo to no ievestā paņemt sev personīgai lietošanai. Kā šo procesu izdarīt pareizi kā juridiskai personai, lai nebūtu nekādas problēmas ar nodokļiem un preču atlikumiem.
Paldies jau iepriekš
Ответы (5)
Caur policijas izolatoru Stabu ielā.
Kā juridiska persona nopērkat ES, samaksājat pārdevējam, iegrāmatojat saņemtās preces. Pēc tam pārdodat sev kā fiziskai personai un norakstāt no preču krājumiem. Ja juridiska persona ir PVN maksātājs, fiziskai personai sanāks par 22 % dārgāk.
Покупаете одну часть на физическую персону, другую на юридическую.
Paldies, ka palīdzējāt tikt skaidrībā
p.s Albina ideja nav slikta, ja vien piegādātājs būs ar mieru.
А piegādātāju-то какая разница, если и до этого он вам как физику без проблем продавал.
Закрыть
Краткое описание нарушения