Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
patapinajuma ligums
Labdien, skatos, ka ir ļoti liela tēma, bet vēlos noskaidrot:
1)vai patapinājuma līgumu varam slēgt, ja valdes loceklis ir vīrs, bet mašīna uz vīra tēva vārdu;
2) lai norakstītu uz saimnieciskiem izdevumiem degvielu , var rakstīt kā materiālu nodāde uz objektu un tur vēl pats strādātu un atrastos?
3) vai sākuma virziens vienmēr jānorāda no tās vietas kur uzņēmums reģistrēts, vai var, piemēram tikai no Rīgas uzrādīt?
Ответы (11)
1) Patapinājuma līgumu var slēgt ar jebkuru personu.
2)Degvielu uz saimnieciskiem izdevumiem pie patapinājuma līguma var noraktīt tikai tad, ja maksā autonodokli.
3)Var dažādi, tikai visam jābūt pamatojumam.
Cik es forumā lasīju, ka nevajag maksāt auto nodokli, ka uz patapinājuma līguma var maksāt izdevumus.
Tas bija sen, kad nevajadzēja, tagad vajag.:-D
Bet tad kā ir, ja es piemēram slēgtu nomas līgumu uz šo automašīnu
Tik daudz tas ir apspriests forumā!
Nu palasiet taču esošas tēmas pirms veidot jaunu !!!
Tikai jāskatas uz datumiem. Pēdeja gada tēmas jālasa.
Jākopē visu ierakstu, lai redzēt meklēšanas rezultātu
bet tad jau tās ir atkal liekas problēmas un dokumentu kārtošana. Tā kā viņš varētu katru dienu arī izmantot savām vajadzībām.
Bet ja direktors degvielu lej savā mašīnā un braukā uz objektiem, vedot pat nepieciešamos darba instrumentus es jau savādāk nevaru nekādi šo degvielu attiecināt uz firmu, ja nav patapinājuma līgums.
Atbilde jau ir forumā vairakās tēmās. Lasiet, nevienam nav atkal visu šeit jāstāstā
Закрыть
Краткое описание нарушения