Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

80 % К списку тем

80 %
Man jautājums par par to pašu PVN .Saņemot pavadzīmi , vai tajā obligāti jānorāda automašīnas,kurām ir domātas rezerves daļas ,vai to var atzīmēt ar roku pie katras rez.daļas,jo mēs ņemam gan vieglajām ,gan smagajām( piem. eļļas filtri,riepas u.t.t.)Es jau prasu lai pie pavadzīmes saņemšanas tiktu ierakstīts,bet cīnos ar vēja dzirnavām.Varbūt par velti cīnos?:-(
Vinkijs
Vinkijs 01.06.2011 13:51
1654 сообщения на сайте

Ответы (4)

Es parasti katrai pavadzīmei pievienoju klāt norakstīšanas aktu. Tajā tad arī norādu- kurai a/m, kāda rezerves daļa tika izmantota.
Dinaro
Dinaro 01.06.2011 14:01
8241 сообщение на сайте
Katrs dara kā grib. Var rakstīt ar roku, var atzīmet ar markeru Jadara tā lai Jums un "Trešai personai" būtu sapratams kuras detaļas uz kādu mašīnu iet.;-)

"Es jau prasu lai pie pavadzīmes saņemšanas tiktu ierakstīts"- kam Jūs prasat? Piegādātājam? Viņam ir gluži "па барабану"
Sletla
Sletla 01.06.2011 14:03
13531 сообщение на сайте
Es arī prasu piegātātājam, lai ieraksta p/z, kurai mašīnai, kura detaļa derēs. Daudziem nav vienalga un arī ieraksta, grūtāk ir ar eļļām un benzīniem!
Torija
Torija 01.06.2011 14:14
340 сообщений на сайте
Es arī prasu piegātātājam, lai ieraksta p/z, kurai mašīnai

Un, ja Jums ir 10 mašīnas, un uz visām vienā pavadzīmē ir iegādātas rezerves daļas, arī tad pieprasāt
Dinaro
Dinaro 01.06.2011 14:16
8241 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.