Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
NOTĀRI un EDS
Notāri izraksta KVĪTIŅAS - vai atskaite jāsniedz katru mēnesi vai 1x ceturksnī?
Vai vēl kādas atskaites VID EDS?
Ответы (24)
Ja ieiet EDS un apskatās, tad redz, ka kvīšu atskaiti iepējams iesniegt tikai par ceturksni.
Par iesniedzamajām atskaitēm var redzēt
www.vid.gov.lv
Lietotāja vārds Sindija
Reģistrācijas datums 25.10.2004 00:00
Nodarbošanās Grāmatvedis
Tagad visi grāmatveži, citas profesijas vairs nav....LOL
Vēl taču ir arī sama buxgalter!
А че ругаетесь? Прально человек интересуется, может не так вопрос сформулирован.Меня например тоже волнует - надо ли включать в начале года в отчет Paziņojums par FP izm.summam(kopsavilkums) этих самых нотариусов?
Neviens šeit nelamājās.
Ilona, ja Jums ir pareģoņa (jautājumu atšifrētāja) spējas, kāpēc visās citās tēmās neatšifrējat jautājumus?
Es, piemēram, joprojām nesaprotu, par ko ir šis jautājums.
Vai par to, ka notāra pienākums ir katru ceturksni iesniegt pārskatu par izlietotajām reģistrētajām kvītīm, vai arī sakarā ar Paziņojumu par FP izmaksātajām summām.
Ja jau iesākāt, atšifrējiet, lūdzu, visu jautājumu pilnībā!
Un ko nozīmē šis jautājums - Vai vēl kādas atskaites VID EDS? Kā to saprast?
Bet laikam - tāds tādu saprot!
Vai vēl kādas atskaites VID EDS? Kā to saprast?
Kā saprast sama buxgaler i saprast:'(
Labdien.
Esmu grāmatvede un praksē, diemžēl, nav bijuši notāri, tamdēļ uzdodu jautājumu cilvēkiem kuri katru dienu varbūt strādā tieši ar notāriem.
Jautāju tamdēļ, ka Notāre man mēģina ieskaidrot, ka viņai jāsniedz atskaites ik pēc 2 nedēļām, bet man nav zināma tāda atskaite kura tiek sniegta VID EDS ik pēc 2 nedēļām.
Par KVĪTIŅĀM, IIN kopsavilkums?? Vai kura atskaite?
Vai Jums ir tāda zināma?
Kā Jums, Sindija, šķiet, kā mēs te zinām, vai tas notārs ir IK, SIA, AS, SDV???
Atveriet VID mājas lapu un sameklējiet - cik bieži katra atskaite jāiesniedz.
Andaz - šeit ir Grāmatvežu klubs, kas līdz šim ir bijis ļoti nopietns un korekts grāmatvežu domu, padomu un pārdomu "saits", bet Jūs tiešām ļoti nekorekti izrunājaties, jo jautājums ir tiem grāmatvežiem kuri apkalpo notārus, bet, ja Jūs nesniedzat grāmatvedības pakalpojumus notāriem... ļoti lūgšu neatbildēt un šeit neizteikt savas negatīvās emocijas.
Liels palies.
Sindija, у меня тоже нет нотаров, но я с забавным предложением
откройте ЭДС и посмотрите, какие отчеты сдавадись до вас(снимите галочку с савие), если найдете эти ik pēc 2 nedēļām, поделитесь инфой, очень любопытно
Es sniedzu gan grāmatvedības pakalpojumus. Un notārs var būt gan SAI, gan IK, gan SDV. Un ļoti skumji, ja ir tādi grāmatvedības pakalpojumu sniedzēji, kas nezina tādu elementāru lietu.
Grāmatvedības pakalpojumu sniedzējam ir jāzina - kur atrast atskaišu iesniegšanas termiņus. Ja nemāk atrats MK noteikumus, tad VID mājas lapā sameklēt jāmāk.
Skumji, ka mums ir tādi GPS, kas nezina tādas lietas. Par EDSā nemāk paskatīties
MVVNACFDV
Par EDSā nemāk paskatīties
Андаз, если бы вы более внимательно читали чужие тексты, возможно, заметили бы, что через ЭДС я предлагаю посмотреть, какие отчеты, по уверению самого нотара, сдавались ik pēc 2 nedēļām
MVSAAV- "mans viedoklis sakrit ar augstāk minētu viedokli"
Kel - paskatotioes EDSā un mēģinot nelaikā nodot atskaites - EDS laipni pastāstīt, kādos termiņos katra atskaite jāiesniedz.
Конечно, о разном.
Как я понимаю, Sindija обслуживает нотариуса, которая ей поведала о том, что какие-то отчеты сдавались раз в 2 недели, вот Sindija и в недоумении, что это за отчеты. Kel ей абсолютно верно предложила самой посмотреть в ЭДСе были ли такие отчеты (сняв галочку в графе "свои")
Andaz же пишет про сроки сдачи отчетов.
Закрыть
Краткое описание нарушения