Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kredītrēķins
Lūgums izpalīdzēt - nav skaidrs kā iegrāmatot kredītrēķinu. Situācija sekojoša - apdrošināšanas sabiedrība atsūtījusi kredītrēķinu par nopelnītajām komisijas maksām par jaunu klientu piesaisti minētajam apdrošinātājam. Varbūt kādam/ai ir pieredze un var pateikt kā iegrāmatot?
Milzum liels paldies iepriekš!
Ответы (15)
mums ir D23500 norēķini ar citiem debitoriem un
K62200 ieņēmumi no apdrošināšana polisēm
Augusto, почему не дали человеку подумать?
prosto bilo vremja otvetitj...
При 100% подсказок человек никогда ничего ненаучится.
Lietotāja vārds Aniev
Nodarbošanās Speciālists
Grāmatošana ir grāmatveža kompetence.
Kļūstiet par grāmatvedi (ja zināšanu apjoms atļauj) un zināsiet, ko un kā iegrāmatot.
Nevajag sprausties visām pudelēm par korķi.
Augusto - nu un kas, ka Jums tā ir!
Man tieši tā NAV!
Man ir pavisam citādi.
Ja cilvēks nesaprot grāmatvedību, kāda starpība, kas un kā ir citiem!
Вообще-то основная масса отвечающих на форуме из разряда "сама бухгалтер" (начинали работать не имея образования и далеко не всегда после окончания курсов, я в том числе), далеко не все имеют соответствующее образование и сейчас, что не мешает им быть хорошими специалистами. Вот только, видимо, память короткая, забыли, как сами начинали.
Es atceros, kā pati sāku.
Izgāju kursus pie Dziļumas kundzes divu mēnešu garumā (mācības bija 6!! dienas nedēļā). Kad sāku strādāt - turēju pierakstus kā bībeli un galda un nemaz no tā nekautrējos.
Bet es jau mātei vēderā grāmatavoju - i debetā, i kredītā.
Man aktīvā vienmēr bija nulle, bet pasīvā - pamatkapitāls.
Tā ka katram tas sākums savādāks, kā smejies.
Aivars007, varbūt varat uzrakstīt kā Jūs grāmatojat šo ienākumus? Minējāt, ka tie atšķiras no Augusto.
K62200 ieņēmumi no apdrošināšana polisēm - komisijas maksa par klientu piesaisti nav apdrošināšanas prēmija!
Jā, bet kāds tad ir grāmatojums komisijas maksām par klientu piesaisti? Tas varētu būt tas pats, kas ienākumi no reklāmas izvietošanas?
Kā jebkuri citi ar PVN apliekami ienākumi.
K6xxx līdz bezgalībai.
vai 8 grupa...
Tikai jāsaprot, ko grāmato 6, ko 8 grupās.
Закрыть
Краткое описание нарушения